Szalamandra 11 - 15. rész tartalma

Szalamandra 11 - 15. rész tartalma

 

2012.10.15., Hétfő 17:00 - 11. rész

Rugeles doktor akárhogy erősködik, Lola nem hajlandó menyasszonynak öltözni, és nem akar nagy esküvőt, világossá teszi Diogenes számára, hogy kettejük házassága pusztán üzlet. Andres megtudja, hogy családja halottnak hiszi, sőt valakit el is temettek helyette. Andresnak lassan kezd visszatérni az emlékezete.

2012.10.16., Kedd 17:00 - 12. rész

Andres megtudja Camilótól, hogy Lola férjhez készül, és megkéri barátját, ne engedje, hogy ostobaságot kövessen el, de mire odaér, Lola épp igent mond az anyakönyvvezető előtt doktor Rugelesnek. Rodrigo meglátogatja Soledadot. Daniel úgy véli, Marcelónak volt igaza, és Lolát csakis a pénz érdekli, ezért ment hozzá egy öregemberhez. Debora örül, hogy Andres nem tudta megakadályozni Lola esküvőjét.

2012.10.17., Szerda 17:00 - 13. rész

Etelvina, aki szerelmes sógorába, Diogenesbe, ki nem állhatja az új feleséget, Lola pedig nem szíveli a folyton kötekedő házsártos asszonyt. Diogenes, aki titokban az egész házat bekameráztatta, Lola minden lépését figyeli. Marcelo roppant ideges, mert Laura végrendeletében Andresra és Sofiára bízta a vagyona kezelését.

2012.10.18., Csütörtök 17:00 - 14. rész

Rodrigo, akinek korábban viszonya volt Laurával, megtudja Sofiától, hogy Andres valójában a fia. Marcelo nagy bánatára Sofia úgy dönt, Los Angelesbe költözik, ami zavarja Mercelót, mert attól tart, ezek után nem tudja a tisztességtelen ügyleteit bonyolítani.

2012.10.19., Péntek 17:00 - 15. rész

Déborának sikerült ugyan rávennie Andrest, hogy vegye feleségül, de ő is érzi, hogy Andres valójában csak Lolát szereti. Diogenes, hogy maga mellett tartsa Lolát, megjátssza, hogy beteg és ápolásra szorul. Sofia úgy véli, itt az ideje, hogy Andres átvegye a családi vállalat igazgatását. Rodrigo elhatározza, hogy felnyitja Andres szemét, és elmondja neki, miért döntött úgy Lola, hogy hozzámegy doktor Rugeleshez.