Szalamandra 16 - 20. rész tartalma

Szalamandra 16 - 20. rész tartalma

 

2012.10.22., Hétfő 17:00 - 16. rész

Andres dühös magára, hogy esélyt se adott Lolának, hogy elmagyarázza, miért ment hozzá Rugeles doktorhoz. Ramon rajtakapja a feleségét egy fiatal férfival, és bárhogy is könyörög Vicky, kiutasítja a házból. Sofia elmondja Deborának, hogy úgy érzi, van valami közte és Marcelo között, de Debora tagadja.

2012.10.23., Kedd 17:00 - 17. rész

Debora folyamatosan nyaggatja Andrest, hogy vegyenek meg egy házat, ami tetszik neki, de a fiú hallani se akar róla. Rodrigo tudni szeretné, miért annyira ellenséges Marcelo Lolával. Medina doktor felkeresi Diogenest, és nem hiszi el, hogy beteg. A doki bevallja neki, hogy a felesége miatt tetteti magát. Marcelo és Ramon próbálják az egyik alkalmazott nyakába varrni a cég könyvelésében keletkezett hiányt.

2012.10.24., Szerda 17:00 - 18. rész

Miután Andres teljesíti Debora kérését és megveszi a házat, akkor jön rá a lány, hogy riválisa, Lola lakik a szemközti házban, és rettentő nagy botrányt rendez. Diogenes próbálja ráerőszakolni az akaratát Lolára, de a lány azzal fenyegetőzik, hogy motorra ül és elmegy. Adela nem akarja, hogy nagyapja, Pepe találkozzon Daniellel.

2012.10.25., Csütörtök 17:00 - 19. rész

Sofiát, aki szerelmes Rodrigóba, nagyon bántja, hogy a nyomozó nem viszonozza az érzelmeit. Damiel sértő megjegyzést tesz Pepére. A botrányosan viselkedő Ramont elszállítja a rendőrség. Diogenes nem hiszi el, hogy Lolának semmi köze ahhoz, hogy Andres a feleségével épp a szemközti házba költözött.

2012.10.26., Péntek 17:00 - 20. rész

Debora és Diogenes szövetkezésének eredményeképpen a két pár összefut egy étteremben, a doktor pedig az asztalukhoz invitálja Andrest és feleségét. Lola egy idő után nem tudja elviselni a helyzetet és otthagyja őket. Debora folyamatosan próbálja Lola ellen hangolni férjét. Amikor Andres a jelekből ítélve azt hiszi, Lola gyereket vár, nagyon dühös lesz.