Több mint testőr 21 - 25. rész tartalma

Több mint testőr 21 - 25. rész tartalma

 

 

2012.10.29., Hétfő 16:00 - 21. rész

A bíróság kimondja, hogy Leo Carreno minden vádpontban bűnös. Darío felajánlja Samantának a cége igazgatói posztját. Ángela elmondja Fernandának, hogy szereti Juan Marcost. Estela elárulja Bernardónak, hogy Perla korábban házvezetőnőként dolgozott. Felbukkan a néhai Gonzalo Diaz de Leon húga, akiről kiderül, hogy szerelmes Juan Marcosba. Kiderül, hogy Gonzalót Fernanda ölte meg évekkel korábban.

2012.10.20., Kedd 16:00 - 22. rész

Samanta elvállalja a Darío kínálta igazgatói posztot, bár nem szívesen. Kiderül, hogy Darío elvette tőle a gyerekét, ezért utálja a férfit. Willy győzködi Samantát, hogy ne menjen el, mégis az ügyésznővel tölti az éjszakát, mielőtt Samanta távozik. Willy megtudja, hogy az anyja Darío szeretője volt, s hogy miatta lett öngyilkos. Darío és Bernardo megegyeznek, hogy megakadályozzák, hogy Willy és Samanta közelebb kerüljenek egymáshoz.

2012.10.31., Szerda 16:00 - 23. rész

Ángela és Juan Marcos szerelmet vallanak egymásnak, és az irodaházból megszökve néhány órát kettesben töltenének, ám az idillt megzavarja a Génesist ért baleset híre. Génesis túléli az autóbalesetet, ám a kórházban kiderül, hogy nem érzi a lábát. Pablo börtönbe kerül az Emma ellen elkövetett erőszak vádjával. Bernardo Sol Diaz de Leonnak udvarol, s megtudja, hogy a lány szemtanúja volt bátyja, Gonzalo Diaz de Leon meggyilkolásának.

2012.11.01., Csütörtök 16:00 - 24. rész

Génesis a baleset következtében lebénul. Fernanda a kórházban is meg akarja ölni a kislányt. Pablót kiengedik a fogdából és visszatér az Arroyo házba. Sol összejön Bernardóval és elmondja neki, hogy látta a testvére gyilkosát, de nem emlékszik az arcára. Samanta Valle del Brávóba utazik Willyvel. Marshall nyomozó felkeresi Fernandát, s a nő fondorlatosan elcsábítja. Juan Marcos megkéri Ángela kezét, ám Ángela retteg Luís bosszújától és nemet mond.

2012.11.02., Péntek 16:00 - 25. rész

Génesis segítségével készült fantomkép alapján megtalálják a gyilkost. Luís Juan Marcost is megfenyegeti, aki megmondja, hogy szereti Ángelát. Ángela bevallja, hogy Luístól való félelmében utasította vissza Juan Marcost. Kétségek közt vergődik, mert ígéretet tett a lányának az esküvővel kapcsolatban. Fernanda késsel esik Luísnak, hogy az ne bántsa Juan Marcost. Perla elmondja Bernardónak, hogy Samanta kisbabáját Darío árvaházba vitte.