Bűnök és szerelmek - új, sajátgyártású szappanopera januártól a tv2-n

ˆhirdetés

Vadonatúj, sajátgyártású napi sorozattal jelentkezik 2013 januárjától a TV2.

 

A Bűnök és szerelmek minden nap elképesztő izgalmakkal, meghökkentő fordulatokkal, titkokkal és szerelmi drámákkal várja a nézőket. A sorozat forgatása már elkezdődött! Fordulatos, drámai és rendkívül izgalmas percekre számíthatnak azok, akik januártól figyelemmel kísérik a TV2 vadonatúj, sajátgyártású, napi sorozatát, a Bűnök és szerelmeket.

 

A sorozatot a Jóban Rosszban producere, Nagy Tamás Grande jegyzi.

- A Bűnök és Szerelmek egy olyan sorozat, amely kimegy az utcára, és a napi sorozatok esetében megszokott stúdió helyett valódi helyszíneken, hús-vér emberekkel forog. A cselekmény rendkívül izgalmas, pörgős, a karakterek pedig hétköznapi nyelvet beszélnek, ám amit tesznek, az minden, csak nem hétköznapi. Vannak olyan szereplőink, akikkel az első pillanattól szimpatizál majd a néző, és olyanok is, akiket meglátni és meggyűlölni egy pillanat műve lesz. Klasszikus szappan ez, csak gyorsabb, feszesebb, és az az új benne, hogy ennyire valóságszagú napi sorozat még nem volt Magyarországon - mondta Nagy Tamás Grande.

A Bűnök és Szerelmek forgatása hetekkel ezelőtt elkezdődött. A sorozat történetének középpontjában három társaság áll: a Bodzás klán, melynek tagjai családi „üzlet” címén leginkább piszkos ügyletekkel keresik a napi betevőt; a Kapus család, élén Kapus Tiborral, aki rendőrfőnökként mindent megtesz azért, hogy felszámolja Bodzásék bandáját, valamint néhány nevelőintézetben nevelkedett fiatal, akik miközben kisebb-nagyobb stiklikkel próbálnak érvényesülni, szoros kapcsolatot ápolnak az alvilággal és Kapusékkal is.

A három társaság tagjai között titkos szerelmek, régi és új barátságok, ellentétek és szövetségek szövik a szálakat, valamint egy régi konfliktus, amely ellentétes oldalra sodorta az egykori gyermekkori barátokat: a maffiózó Bodzás Lajost és a rendőrfőnök Kapus Tibort…

Az első rész 2013. január 7-én lesz