Szalamandra 86 - 90. rész tartalma

Szalamandra 86 - 90. rész tartalma

 

 

2013.01.28., Hétfő 17:00 - 86. rész

Lola rettenetesen szenved, tudván, hogy Soledadot alig pár méternyire az otthonától tartotta fogva Debora. Andres elmeséli neki, hogy Bertha látta megkötözve anyját a kis házban. Tiberio egy hangfelvételt küld Lolának, melyen Debora azt kéri tőle, hogy ölje meg Marcelo Santacruzt, és a gyilkosságot kenjék Lolára. Debora megijed, és úgy érzi, menekülniük kell a rendőrség elől.

2013.01.29., Kedd 17:00 - 87. rész

Tiberio egy raktárva viszi Soledadot, és közli vele, hogy elképzelhető, az lesz a közös sírjuk. Angel és Felix alaposan felfegyverkezve a nyomukba erednek és megostromolják a raktárat. Tiberio szabadon engedi Soledadot. A tűzharcban súlyosan megsérül. Soledad elrejtőzik, de Felix megtalálja, és magával hurcolja. A súlyosan sérült Tiberio elmegy Lolához elmondani, mi történt, de még mielőtt megszólalna, Angel lelövi.

2013.01.30., Szerda 17:00 - 88. rész

Angel visszatér a cég élére, és ekkor döbben rá, milyen nehéz anyagi helyzetben van a vállalat. Lopez nyomozó és Adela az esküvőjükre készülnek. Ramon megpróbál hamis iratokat szerezni, hogy eltűnhessenek az országból, de a papírok átvételénél a nyomozók lefülelik. Angel úgy határoz, Victoria és Debora lesznek Soledad őrei.

2013.01.31., Csütörtök 17:00 - 89. rész

Angel megparancsolja Felixnek és Deborának, hogy változtassanak a külsejükön, mert a rendőrség körözi őket. Angel belefáradt az örökös harcba Lolával. Adela és Camilo elhatározzák, hogy összehozzák Andrest és Lolát. Az összeesküvésbe bevonják Pepét, Etelvinát és Rosát is. Soledad arra kéri Victoriát, engedje őt szabadon.

2013.02.01., Péntek 17:00 - 90. rész

Andres megkéri Lola kezét, és ő igent mond. A jelenlévő barátok örömünnepet ülnek a tiszteletükre. Feix és Debora megváltoztatják a külsejüket, hogy a rendőrök ne ismerjék fel őket. Leon és Daniel egy jogi tanácsadó felvételét javasolják. A jelöltek között van Diana, akinek az önéletrajza nagyon ígéretes. Amikor Leon és Daniel találkoznak is vele, nem kétséges számukra, hogy ő a tökéletes jelölt.