Szalamandra 124 - 128. rész tartalma

Szalamandra 124 - 128. rész tartalma

 

 

2013.03.25., Hétfő 15:00 - 124. rész

Lola elmondja Angelnek, hogy kibékült Andres-szel, és nem megy hozzá feleségül. Angel képtelen uralkodni a dühén, nagyon agresszíven reagál, ami meghökkenti Lolát. Soledadnak sikerül sms-ben elküldenia a pizzeria címét, ahonnan fogvatartóik pizzát hoznak nekik. A rendőrség figyeli a vendégeket. Mora értesíti Rodrigót, hogy feltehetően az egyik bűnöző felbukkant.

2013.03.26., Kedd 15:00 - 125. rész

Angel eltökélt szándéka, hogy feleségül veszi Lolát akarata ellenére is, hogy megkaparintsa a vagyont, amit Tiberio rá hagyott. Felhívja, és megzsarolja a lányt. Kényszeríti, hogy találkozzon vele, különben megöli Soledadot. A rendőrség a bűnözők rejtekhelyére bukkan, és nem sokon múlik a két nő kiszabadítása, de a túszok életben maradása érdekében futni hagyják a bűnözőket. Felix megsérül a lövöldözés során.

2013.03.27., Szerda 15:00 - 126. rész

Angel azt követeli Lolától, hogy a kislánnyal és az útleveleikkel menjen azonnal el hozzá, különben megöli Soledadot. Lola észrevétlenül kioson a házból, de Chabelitát nem viszi magával. Lola hagy egy búcsúlevelet, melyben Andresnek leírja, miért kényszerült elmenni. Andres fegyverrel kényszerít egy anyakönyvvezetőt arra, hogy egy parkolóban adja össze Lolával. A férfi később feljelentést tesz a rendőrségen.

2013.03.28., Csütörtök 15:00 - 127. rész

Angel lelövi Dianát, amikor menekülni próbál Lolával és a kisfiával. A sérült Diana arra kéri Lolát, vigyázzon Marquitosra. A súlyosan sérült Felix a megbeszélt rejtekhelyre szállítja Soledadot és Victoriát. A férfi sok vért vesztett. Diana, halála előtt elárulja Andresnek, hogy Angel Tiberio birtokára vitte Lolát.

2013.03.29., Péntek 15:00 - 128. rész

Mivel Diana szerint Angel át akarja vinni Lolát a határon, a rendőrfőnök riadóztatja a mexikói hatóságokat. Vicky és Soledad megszöknek Felixtől. Ridrigo hiába küldi haza Angelt, ő nem hajlandó Lola nélkül elmenni. Andres és Rodrigo elmennek a mexikói rendőrségre, de ott bizonyítékokat szeretnének látni, addig nem hajlandóak segíteni. Andres türelmetlen, ő maga szeretné kiszabadítani Lolát.