Talizmán 55-59. rész tartalma

Talizmán 55-59. rész tartalma

 

 

2013.05.20., Hétfő 14:00 - 55. rész

Margarito Mariana nyomára vezeti Pedrót, de hiába keresi fel a pszichológust, az tagadja, hogy Mariana nála lenne. Lucas, Gregorio magánnyomozója több szerencsével jár és az értékes információt jó pénzért el is adja Antoniónak. Fabiola rászánja magát és Armandónak ajándékozza a szüzességét, amit Elvira felejthetetlenül rossz élménnyé tesz. Gabriel vesz egy autót, amit Sarita – némi duzzogás után – kitörő örömmel fogad.

2013.05.21., Kedd 13:00 - 56. rész

Antonio azt hazudja Manuelnek, hogy Pedro veszélyt jelent Marianára, meg akarja ölni. Mariana kihallgatja a beszélgetést, mégis beleegyezik, hogy Fresnóba végre szembenézzen a múltjával. Claudio mindenáron látni akarja Florenciát, de a lány nem szeretne találkozni vele. Pancho fél információkból ítélve azt hiszi megtudta, hogy Mariana pontosan mikor érkezik, és már rohan is elmondani a hírt apjának. Mariana esetleges vallomása veszélyt jelent Gregorióra, ezért kiadja a parancsot, hogy Marianával és Pedróval is végezzenek.

2013.05.22., Szerda 14:00 - 57. rész

Lucrecia és Antonio arra kényszerítik Jennyt, hogy azt hazudja Pedrónak, Camila bérelte őt fel, hogy Mariana nevében telefonáljon. A lány félelmében először ezt is mondja Pedrónak, de aztán erőt vesz magán és kiböki, hogy valójában az egész Lucrecia és Antonio műve volt. Pedro megmondja Lucreciának, hogy sose bocsát meg neki és nem akarja többé látni, ezután pedig elmennek Jennyvel a rendőrségre, hogy jelentsék a történteket. Gregorio arra utasítja Lucast és Valentint, hogy öljék meg a Fresnóba érkező Marianát.

2013.05.23., Csütörtök 14:00 - 58. rész

Claudio és Patricia életüket vesztik. A rendőrség nyomozni kezd, illetve közlik a rossz hírt Talizmán lakóival, akik egytől egyig megdöbbennek. Margarito összeroppan. Antonio dühöng és gyilkos tervet forral, hogy megakadályozza Camila házasságát Pedróval. Elvira sem fogadja kitörő örömmel a hírt, ráadásul már Armando bizalmát is teljesen elveszítette. Dorist féltékenységből elkergeti Gregorio, de nem sokra rá, ismét a karjaiba omlik Brigitte-nél.

2013.05.24., Péntek 14:00 - 59. rész

Pedro meg van győződve róla, hogy Gregorio vagy Antonio ölette meg Claudiót és Patriciát, de idegesíti, hogy nincs rá bizonyítéka se neki, se a rendőrségnek. Ez, párosulva azzal, hogy Gabriel eltűnik, arra sarkallja, hogy elmenjen az Alcatrazra, ahol szembesíti Gregoriót a véleményével. Emellett elmondja neki, hogy jobban teszi, ha Florenciát se bántja, amit azért akart, mert Florencia megmondja neki, hogy szerette Claudiót. Gabriel végül magától megkerül. Pedro az Alcatrazra menet benéz az árvaházba is, ahol rábukkan és összebarátkozik az utcagyerek Santiagóval.