Talizmán 60-64. rész tartalma

Talizmán 60-64. rész tartalma

 

 

2013.05.27., Hétfő 14:00 - 60. rész

Antonio rátesz egy lapáttal azzal, hogy azt mondja, régen Mariana és ő szerelmesek voltak. Elvira elpanaszolja nővérének, hogy Renato megsértette a büszkeségében azzal, hogy a férfi kezdeményezte a válást. Beszélgetésükből az is kiderül, hogy María még mindig szerelmes Manuelbe. Dr. Raul körbevezeti Manuelt a kórházban, majd bemutatja leendő kollégájának, Maríának. A férfi örömmel ismeri fel, de a nő igyekszik mimnél távolságtartóbban fogadni őt.

2013.05.28., Kedd 14:00 - 61. rész

Mariana tovább leselkedik Talizmánon, de még mindig a legkisebb emlékfoszlány sem ugrik be neki. Viszont megtudja, hogy Pedro házasodni készül. Camila és Pedro esküvői előkészületei a finisbe fordulnak, amit Lucrecia növekvő aggodalommal, Antonio pedig fokozódó bosszúvággyal szemlél. Fabiola látni sem akarja többé Armandót, Florencia viszont szeretne magyarázatot kapni a történtekre.

2013.05.29., Szerda 14:00 - 62. rész

Antonio összevitatkozik az apjával, hogy az írassa rá a birtokot. Gregorio annyira felizgatja magát, hogy rosszul lesz és kórházba kell szállítani. Elvira úgy érzi, hogy senki sem kíváncsi rá, ezért összecsomagol és elmegy Renatóhoz, hogy nála lakjon. Természetesen a férfi teljesen megrökönyödik a nő merészségén és ki akarja dobni a lakásból. Pedro megpróbálja elmagyarázni a kis Santiagónak, hogy az a helyes út, ha jelenti a hatóságoknak, hogy ott van náluk. A fiú annyira megrémül, hogy árvaházba fog kerülni, hogy inkább elszökik.

2013.05.30., Csütörtök 14:00 - 63. rész

Elvira hirtelen beállít a Talizmánra, és közli a döbbent Camilával és Pedróval, hogy ezentúl velük fog lakni. De terve nem a kívánt hatást éri el. Camila és Pedro boldogabb már nem is lehetne esküvőjük napján. Ám a döntő pillanatban Mariana megjelenik, és félbeszakítja a ceremóniát. Pedro hirtelen két tűz közé szorul: egyfelől szeretné megnyugtatni Camilát, másfelől viszont Marianával is szeretne megbeszélni mindent. Armando elmegy az Alcatrazra, hogy Fabiola bocsánatáért esedezzen.

2013.05.31., Péntek 14:00 - 64. rész

Camila és Pedro esküvője kudarcba fulladt, mert megjelent Mariana és ennek az időzítésének okáról Pedro úgy véli, csak a Negretesek tehetnek. A történtek után Camila María nagynénjéhez költözik. Mariana Santiagóba botlik a Talismánon és elviszi magával, de a fiú nem marad sokáig nála. Gregorio aláírja a papírokat, melyben az Alcatraz birtok egynegyed része Antonio fiának, a másik negyed Lucrecia leányának jut. Camila Maríához költözik, nem akar találkozni többé Pedróval.