Talizmán 65-69. rész tartalma

Talizmán 65-69. rész tartalma

 

 

2013.06.03., Hétfő 14:00 - 65. rész

Manuel és Pedro megbeszélik, hogy Pedro másnap beszél Marianával, hogy tisztázzák ügyeiket a zavar után, amit Mariana esküvői felbukkanása okozott. Emiatt Mariana iszonyúan izgul. Nem tudja, hogy szerelmes-e Pedróba és hogy kell-e félnie tőle. Camila kiborul az esküvői botrány miatt, de Pedro meggyőzi róla, hogy az ő szerelmük ezt is túléli. Lucrecia le akarja lőni Pedrót és Antonio is biztatja őt, de végül nem képes megtenni. Fabiola és Florencia közli Antonióval, hogy nem fogják elfogadni Camilát családtagként, ha arra kerül a sor.

2013.06.04., Kedd 14:00 - 66. rész

Antonio szívesen ellátná Armando baját, de mivel csak Camilát találja otthon, jobb híján őt fenyegeti meg, hogy úgyis az övé lesz. Lucrecia összeomlik, miután nem sikerül lelőnie Pedrót. Pedro megtalálja Santiagót, aki azonban ismét kereket old. Pedro és Mariana találkoznak. Pedro elmondja, miért házasodtak össze. Mariana nem biztos abban, hogy hihet Pedrónak, és többet érez iránta testvéri szeretetnél. Manuel kitartóan próbálkozik Maríánál, aki mindig visszautasítja.

2013.06.05., Szerda 14:00 - 67. rész

María továbbra is szerelmes Manuelbe, és Manuelnek is ő az élete szerelme, de ezt a nő nem mondják ki. Elvira bepróbálkozik Manuelnél, bemegy az irodájába, és el akarja csábítani. Armando és Fabiola szeretik egymást, de még nem békültek ki, bár Fabiola erősen hajlik arra, hogy beszéljen vele, mert nem tudja kiverni a fejéből. Lucrecia és Antonio együtt ármánykodnak azon, hogy Pedrót megutálja Mariana.

2013.06.06., Csütörtök 14:00 - 68. rész

Pedro és Camila hiába próbálja meggyőzni Marianát, hogy Antonio hazudott neki, és nem szabadna megbíznia benne. A nő továbbra is bizonytalan Pedróval szemben, annak ellenére, hogy beismeri, gyengéd érzelmeket táplál iránta. Ez a vallomás már tényleg túl sok Camila számára. Szerencsére Sebastian atyának sikerül rábeszélnie, hogy ne adja fel ilyen könnyen a küzdelmet a boldogságáért. Doris összepakolja a holmiját, és elhagyja az Alcatrazt abban a reményben, hogy Gregoriónak hiányozni fog, és visszahívja a birtokra.

2013.06.07., Péntek 14:00 - 69. rész

Lucrecia megtalálja Antoniónál a patkánymérget, így rájön, hogy testvére mérgezi apját. Pedro elviszi Marianának a bankszámlakivonatot, hogy lássa nem lopott el tőle semmit. Elvira kérdőre vonja Maríát, hogy mit mondott róla Manuelnek, amiért a férfi nem akarja őt látni. María közli, hogy semmit és egyébként is a férfi még őt szereti. Doris Brigitte-hez költözik, de nagyon fél, hogy Gregorio elfelejti őt. Közben Gregorio maga se gondolta, hogy ennyire fog neki hiányozni ágyasa.