Talizmán 70-74. rész tartalma

Talizmán 70-74. rész tartalma

 

 

2013.06.10., Hétfő 14:00 - 70. rész

Mariana megkéri Camilát, hogy kísérje el a Talizmánra, először nyugalom fogja el, de mikor megtalálják fia ruháit szinte rosszul lesz. Egyenlőre nem tér vissza az emlékezete. Az atya szerelmeskedésen kapja Gabrielt és Sarát, és azonnal összeházasítaná őket. A lány a kezdeti megszeppenésen túlesve örül az esküvő hírének, de a fiú még nem érzi készen magát erre a nagy lépésre.

2013.06.11., Kedd 14:00 - 71. rész

Mariana úgy dönt, nem áll Pedro és Camila szerelmének útjába, de arról nem mond le, hogy egyszer Pedróval legyen boldog. Margaritót kifaggatja meg nem született gyermekéről, amitől nem lesz jókedve. A gyámügyön Camila és Pedro nem járnak sikerrel, mivel nem házasok, elutasítják az örökbefogadási kérelmüket. Antonio rendületlen magabiztossággal állítja, hogy feleségül veszi Camilát, miközben Fabiola megtudja Armandótól, hogy ennek a szerelemnek semmi esélye sincs.

2013.06.12., Szerda 14:00 - 72. rész

Pedro be akarja csapni a szociális munkást azzal, hogy Marianával házaspárnak állítják be magukat, hogy így Pedro lehessen Santiago nevelőapja, de Camila ezt rossz ötletnek érzi, és le is beszéli róla. Gabriel Sarita igényeivel, és Sebastian atya kapacitálásával ellentétben nem akarja feleségül venni Saritát. Antonio magára íratja Lucreciával az Alcatraz testvérére eső részét. Gregorio egészségi állapota rohamosan romlik a rossz tabletták miatt.

2013.06.13., Csütörtök 14:00 - 73. rész

Pedro még mindig nem viheti magával Santiagót, aki ezért meglehetősen szomorú. Mariana Pedrótól várja a magyarázatot Elvira követelésére. Ő Camilával közösen elmegy Marianához, és mindent elmondanak. Antonio Camila miatt pofont üti Fabiolát, aki már véglegesnek érzi döntését, hogy elszökjön Alcatrazról Armandóval. Gregorio belebetegedik Doris hiányába, aki mindeközben Brigitte házában lakik, és még látogatója is akad.

2013.06.14., Péntek 14:00 - 74. rész

Egy veszekedés során Antonio úgy üti meg Lucreciát, hogy az elájul. Mivel Antonio azt hiszi, meghalt, a Talismánra viszi Lucreciát, hogy Pedrót keverje gyanúba. Manuel azt szeretné elérni, hogy María viszonozza szerelmét, Pancho pedig azt, hogy Doris újra az Alcatraz lakója legyen. Magához térve Lucrecia egy pajtában Pedróba botlik és hirtelen haragjában magukra gyújtja azt.