Talizmán 75-79. rész tartalma

Talizmán 75-79. rész tartalma

 

 

2013.06.17., Hétfő 14:00 - 75. rész

Pedro börtönbe kerül, Antonio szervezésében azzal vádolják, hogy megölte Lucreciát. Megrendezik Lucrecia búcsúztatóját, aki eközben egy félreeső házban bujkál. Camilát meg akarja zsarolni Antonio azzal, hogy az anyját, Elvirát börtönbe juttatja, mert Elvira meg akarta ölni Gregoriót. Manuel végre megcsókolja Maríát.

2013.06.18., Kedd 14:00 - 76. rész

Antonio látogatása után Elvira kénytelen bevallani lányának, hogy a férfi mivel tartja sakkban. Camila elmegy az Alcatrazra, hogy megtudja, hogyan menthetné meg az anyját. Antonio ultimátumot ad Camilának: vagy még azon a hétvégén hozzámegy feleségül, vagy feljelenti az anyját. Margarito és Sebastian atya szerez egy ügyvédet Pedrónak, aki bizakodó a perrel kapcsolatban. A szociális munkás közli Pedróval, hogy a letartóztatás miatt, nem fogadhatja örökbe a fiút.

2013.06.19., Szerda 14:00 - 77. rész

Manuel biztosítja Ángelt, hogy María iránti érzelmei valóban komolyak. Rivero kapitány közbenjár, hogy Pedrót óvadék ellenében mihamarabb szabadon engedjék. Antonio azzal zsarolja Camilát, hogy ha nem hajlandó hozzámenni feleségül, akkor börtönbe juttatja Elvirát, Gregorio megmérgezésének kísérlete miatt. Marianát a Talismánon régi, bár számára értelmezhetetlen emlékek rohanják meg. Míg Fabiola végül úgy dönt, hogy inkább elhagyja az Alcatrazt és internátusba vonul, Doris azt veszi a fejébe, hogy a birtok előbb-utóbb az övé lesz.

2013.06.20., Csütörtök 14:00 - 78. rész

Marianának eszébe jut, hogy régen valaki megverte és elment a gyereke. Pedrót miután kiengedik a börtönből elmegy Camilához, aki azzal a hírrel fogadja, hogy nem megy hozzá feleségül. Végül később Elvira kiböki Pedrónak, hogy Camila valójában Antonióhoz megy hozzá. Fabiola bentlakásos iskolába megy Kanadába és Florencia is azt tervezi, hogy követi. Antonio megbízza Jaimét, hogy olyan szert adjon be az apjának, aminek nem marad nyoma, de szép lassan végez vele.

2013.06.21., Péntek 14:00 - 79. rész

Camila nem enged a zsarolásnak, nem akar hozzámenni Antonióhoz. Sarita kitartóan követeli Gabrieltől, hogy vegye feleségül, aki emiatt már kész menekülőre fogni. Jaime elárulja Renatónak és Ritának, mivel bízta még meg Antonio. Fabiola búcsúzkodik, hogy kollégiumba költözzön. A gyámügyes továbbra sem engedi Pedrót Santiago közelébe. Álrendőrök jelennek meg, hogy letartóztassák Elvirát. Camila mégsem az ügyvédet hívja, inkább megígéri Antoniónak, hogy feleségül megy hozzá.