Talizmán 80-84. rész tartalma

Talizmán 80-84. rész tartalma

 

 

2013.06.24., Hétfő 14:00 - 80. rész

Camila, cserébe azért, hogy Antonio visszahívja az Elvirára szálló rendőröket, megígéri, hogy hozzámegy. Elvira persze nagyon megörül, hogy nem kell börtönbe mennie és a lelkiismeret furdalás csak kicsit gyötri, viszont Armando nagyon felháborodik. Kieszelik Ángellel, hogy megpróbálják ellopni Antonio Elvira elleni bizonyítékait, hogy megmenthessék Camilát. Sebastian atyának végre sik

2013.06.25., Kedd 14:00 - 81. rész

Camilát felkeresi Pedro, mert szeretné kideríteni, miért megy feleségül Antonióhoz a lány. Camila semmit nem mondhat el, mivel Antonio zsarolja. Sebastian atyának viszont bevallja az igazságot. Mariana is próbál segíteni Pedrónak, de titkon még mindig szereti. Camila felajánlja Marianának, hogy éljen a lehetőséggel, és tegye boldoggá Pedrót. Antonio nagy lendülettel szervezi az esküvőjét Camilával.

2013.06.26., Szerda 14:00 - 82. rész

Elérkezett Antonio és Camila esküvőjének napja, ám ennek nagyon sokan nem örülnek. Míg Gregorio azon mesterkedik, hogyan tehetné ki fiát az Alcatrazról, az egészsége egyre jobban aggasztja. Florencia még az esküvő előtt figyelmezteti Camilát, hogy ő nem fogadja szívesen a családjában. Lucrecia ismét Pedro után kémkedik, és nagyon nem tetszik neki Mariana közelsége.

2013.06.27., Csütörtök 14:00 - 83. rész

Míg Antonio és Camila esküvője zajlik, Valentín véletlenül rányit a bujtatott Lucreciára. A nő végül leüti és megkötözi. Manuel attól tart, hogy Mariana tudathasadásossá vált, ő maga volt a saját támadója, ezért terápiás céllal, visszaköltözteti Marianát a Talismánra. Camila megfogadja, hogy mindenáron megtalálja a Gregorio megmérgezését bizonyító üvegcsét az anyja ujjlenyomataival.

2013.06.28., Péntek 14:00 - 84. rész

Antonio a félresikerült nászéjszakán Dorisszal vigasztalódik. Erről Pancho is tudomást szerez. Margaritóék megtudják Santiagótól, hogy Mexikóban hol élhet édesanyja és meg is ígérik neki, hogy meg fogják keresni. Pedro kihívja Manuelt a Talizmánon lévő Marianához, akit egy álom felzaklatott. Lucrecia elmeséli Valentinek, hogy bánt el Marianával.