Talizmán 85-89. rész tartalma

Talizmán 85-89. rész tartalma

 

 

2013.07.01., Hétfő 14:00 - 85. rész

Az álorvos, akit Antonio felbérelt, közli Camilával, hogy egy tumor van a méhében és meg kell operálni. Lucrecia kiborul, amikor megtudja, hogy Camila Pedro gyerekével terhes. Elvira nem bírja elviselni, hogy testvére Manuellel töltötte az éjszakát. Rosszkedvét csak tetézi, amikor megtudja, hogy a lánya rákos és mikor oda siet az Alcatraz birtokra, Antonio kidobja őt. Ángel bevallja Armandónak, hogy nagyon tetszik neki Florencia és később a lányt randevúra is hívja.

2013.07.02., Kedd 14:00 - 86. rész

Gregorio rálő Pedróra, de nem találja el, csak azt éri el, hogy leessen a lováról. Mariana belopózik a Negrete-házba, és Antonio és Camila orvosának beszélgetéséből megtudja, hogy Camila valójában nem beteg, hanem gyermeket vár Pedrótól, a tumor miatti műtét pedig valójában abortusz lenne. Ezért Mariana megpróbálja megszöktetni Camilát, de szembe találják magukat Antonióval. A férfi pisztolyt ránt elő, és így tartja sakkban a két nőt, ám Mariana élete kockáztatásával időt nyer Camilának, hogy elfuthasson, de Antonio utána ered, és végül el is kapja.

2013.07.03., Szerda 14:00 - 87. rész

Gregorio lelövi Marianát, majd némi tanakodás után Valentínnel egy sikátorban rejtik el. Antonio és Camila véletlenül meglátja. Antonio és az apja egyezséget kötnek, miszerint Antonio nem jelenti fel gyilkosságért az apját, aki cserébe nem árulja el, hogy Camila nem Antoniótól terhes. Talizmánon meglátják Lucreciát, s így nyilvánvalóvá válik, hogy nem halt meg. Manuel megkéri María kezét. Mindenki azt találgatja, mi történhetett. Pedro nem érti, mi a baj Camilával. Doris nem tudja, hol járt az éjjel Gregorio, Tracy, Alberta és Pancho Valentínt találja rettentő furcsának.

2013.07.04., Csütörtök 14:00 - 88. rész

A rendőrség nyomozást indít Mariana halálának ügyében. Pedro ismét az első számú gyanúsítottá válik, mert ő örökli Mariana teljes vagyonát. A férfi hiába erősködik, hogy a valódi tettes Gregorio, mert mint mindig, erre most sincs bizonyíték. Legalább is, amíg Santiago be nem vallja, hogy a halála napján Mariana átment az Alcatrazra. Tracy véletlenül meghallja, hogy Camila terhes, de megígéri, hogy ezt titokban tartja. Sőt, megpróbál segíteni Camilának megkeresni a gyógyszeres üveget, amivel Antonio sakkban tartja.

2013.07.05., Péntek 14:00 - 89. rész

Valentin Lucreciának, Camila pedig Dorisnak árulja el, valójában Gregorio ölte meg Marianát. Jaime új, erősebb gyógyszereket ígér Gregoriónak, de figyelmezteti őt, hogy azok átmenetileg lebéníthatják. Manuel képtelen elfogadni, hogy Mariana rablás áldozata lett, Pedro pedig úgy dönt, éjszaka beszökik az Alcatrazra, hogy kiderítse, mi van Camilával, és az állítólagos kísértetlány nem az élő Lucrecia-e?