Kettős játszma 45-49. rész tartalma

ˆhirdetés

Kettős játszma 45-49. rész tartalma

 

 

2013.07.08., Hétfő 16:20 - 45. rész

Mateo azzal zsarolja Maurát, hogy amennyiben nem fizet neki, beszámol Alejandrónak arról, hogy ő bérelte fel, hogy Mario Aguirrének adja ki magát. María José és Alejandro Mexikóvárosba utaznak, mert ott gyorsított eljárással el tudnak válni. Maura, hogy elejét vegye a zsarolásnak, mindent bevall Alejandrónak.

2013.07.09., Kedd 16:20 - 46. rész

Maria Josét nagyon megviseli, hogy a látszat miatt Alejandrónak el kell költöznie a házból, mert nem szeretnék, ha Bruno azt állítaná, hogy válásuk pusztán színjáték. Raquel folyamatosan hisztizik, minden alkalmat megragad, hogy anyja szemére vesse fiatalkori hűtlenségét. Katiának sikerül feltörnie fivére kódját, így rátalál a titokzatos Küklopsszal folytatott levelezésére.

2013.07.10., Szerda 16:20 - 47. rész

Alejandro lesben áll a kórháznál, ahová Gabriel kezelésekre jár, és számítása bejön, mert kisvártatva megjelenik Chuvho, Meche és Gabriel. Bruno értesíti a bulvársajtót, így újságírók hada rohamozza meg Victoriát, amikor a bíróságra megy tanúskodni. Fernando rátalál a bíróra, aki összeadta Maria Josét és a magát Alejandrónak kiadó Brunót. Fernando és Alex úgy döntenek, Dominikába utaznak, hogy rávegyék, valljon Bruno ellen, ám Katia mindenről tájékoztatja Brunót.

2013.07.11., Csütörtök 16:20 - 48. rész

Fernando és Alejandro az utazási irodánál értesülnek arról, hogy Bruno már előző nap a bíró után indult. Mivel egyetlen szabad idegenvezetője sincs, Maya maga viszi el őket a kirándulócsoport után. Erick, akinek Maura sok pénzt ígér, mindent elmond neki arról, Bruno hogyan vette el Maria Josét Alejandrónak kiadva magát. Bruno a bíró nyomára bukkan.

2013.07.12., Péntek 16:20 - 49. rész

Mire Fernando és Alejandro a csoport nyomába érnek, azok már hajóval egy sziget felé tartanak. Maya felbérel egy helyi halászt, aki vállalja, hogy csónakjával átviszi őket a szigetre. Bruno dolga végeztével visszaindul Meridába. Egy szerencsétlen baleset folytán Alejandróék csónakja kigyullad é felrobban.