Talizmán 90-94. rész tartalma

Talizmán 90-94. rész tartalma

 

 

2013.07.08., Hétfő 14:00 - 90. rész

Camila megbizonyosodik afelől, hogy Lucrecia él. Antonio őrjöngve fenyegeti ismét Camilát, s mindeközben beállít Armando és Ángel. Renato „visszautasíthatatlan” ajánlattal próbálja elérni Elviránál a válást. Mariana gyászmiséje után Manuel és María már a házasságukat tervezgetik. A rendőrség nyomozni kezd, és ellátogat Gregorio Negretéhez…

2013.07.09., Kedd 14:00 - 91. rész

Gregorio bajban van a feljelentés miatt, ezért alibijükről Valentinnel egyeztet. Ráadásul az álgyógyszertől is egyre rosszabbul érzi magát. Ez ellen Doris is tenni szeretne. Pedro egy ígérettel kicsalja a hazudozó Lucreciát a rejtekhelyéről. Camilával és Antonióval négyesben találkoznak, de a rejtélyek nem oldódnak meg. Persze Pedro Lucrecia bizalmát nem ok nélkül akarja elérni. Manuel elkeseredettségében azt tervezi, hogy elmegy Gregorióhoz. Pancho teljesen összeomlik a tudattól, hogy apjának köze van Mariana halálához.

2013.07.10., Szerda 14:00 - 92. rész

Lucrecia megpróbálja még jobban az ujja köré csavarni Pedrót. A csábítás tartóssá tételéhez szeretne minél előbb teherbe esni. Az étteremben meg is újítják kapcsolatukat két csókkal, de Camila azt mondja, már nem szereti őt. Pedro szembesíteni akarja Gregoriót azzal, hogy Antonióval eljátszották Lucrecia halálát, de kiderül, hogy Gregorio ebben nem vett részt, sőt meg is siratta. Elvira közben szeretne az elutazó Renato lakásába költözni, de ehhez kölcsönre lenne szüksége, amit Maríától nem kap meg.

2013.07.11., Csütörtök 14:00 - 93. rész

Alberta elújságolja Florenciának, hogy az apjának gyereke lesz Camilától. A lány nem akarja elhinni, hogy apjáé a gyerek és inkább arra gyanakszik, hogy Pedróé. Manuel megkéri María kezét és még aznap összeházasodnak, nehogy Elvira megakadályozhassa az esküvőjüket. María meghívja Camilát és Antoniót is az esküvőre. Manuel megpróbálja kiszedni Camilából, hogy van-e valami köze Negretééknek Mariana halálához. Doris sértettségében kiböki Gregoriónak, hogy tud róla, hogy Antonio valójában nem a fia, mert a felesége megcsalta őt.

2013.07.12., Péntek 14:00 - 94. rész

Gregorio állapota egyre rosszabbra fordul. Jaimét az „orvost” kirúgja, és gyanakodni kezd, hogy Antonio keze van a dologban. Manuel és María összeházasodnak. Camila élve az adódó lehetőséggel megkéri, hogy felejtse végre el, hogy mit tett Armando a lányok ellen. Elvira nagy nehezen, pénzért elárulja Pedrónak, mivel zsarolja Antonio Camilát. Most már Pedro is szeretné megtalálni a méregfiolát. Pedro tanúja lesz Lucrecia és Antonio telefonbeszélgetésének, melyből megtudja, hogy Antonio mérgezi az apját.