A szív parancsa 71-75. rész tartalma

ˆhirdetés

A szív parancsa 71-75. rész tartalma

 

 

2013.08.05., Hétfő 17:00 - 71. rész

Alonso és Dionisio egyességet köt Isadora háta mögött. De mikor Alonso Camila szobájában találja Daniel-t, Daniel kénytelen bevallani a valódi nevét, és maga mellé állítja Alonso-t. Ximena is szövetséget ajánl Camilának, hogy jó színben tűnjön majd fel a bátyja előtt, ha az előkerül. Becerra elárulja Amandának, hogy Natalia Yago után érdeklődik, ezért utasítja vissza Rodolfo-t. Dionisio egy véletlen folytán meglátja az utcán Amandát, amint Becerrával sétál…

2013.08.06., Kedd 17:00 - 72. rész

Dionisio észreveszi Amandát a városban, és azonnal felismeri. Egy nyomozó Monterreyből elmegy a birtokra, és Ximenát keresi, de Isadora azt hazudja neki, hogy a lány már nem él ott. Pablo úgy dönt, hogy elköltözik otthonról, mivel a szülei nem fogadják el Luzmát. Daniel és Becerra elmondják Camilának, hogy Dionisio volt Amanda férje, és Natalia az ő lánya.

2013.08.07., Szerda 17:00 - 73. rész

Pablo a fogadóba költözik, és eltökéli, hogy önálló életet kezd, és gondoskodik majd az új családjáról. Dionisio meglátogatja Nataliat és az anyját a fogadóban, majd amikor kettesben maradnak, megfenyegeti Amandat, hogy hallgasson arról, amit tud a lánya érdekében. Luzma azt javasolja az anyjának, hogy utazzon el, és derítse ki, mi lett a szerelmével. Daniel közli Camilaval, hogy elhagyja a birtokot.

2013.08.08., Csütörtök 17:00 - 74. rész

Daniel, mivel Camila nem bocsátott meg neki, úgy dönt, hogy elengedi őt. Abban reménykedik, hogy Teresa elhozza Chiléből a születési anyakönyvi kivonatát, és így követelheti az örökségét. Alonso, Camila tanácsára, úgy dönt, hogy még nem veszi el Ximenát, és elhatározza, hogy egyszer leleplezi Isadorát, és Dionisiót. Rodolfo megtudja Ileanától, hogy Yago összejött Nataliával, de Yago mindent tagad. Bruno kamerákat szerel fel Viviana házában.

2013.08.09., Péntek 17:00 - 75. rész

Ximena elárulja Isadorának, hogy Andres az igazi Daniel, és hogy Alonso szövetséget kötött vele. Viviana felkeresi Camilát, és rámutat, hogy ha továbbra is makacskodik, és nem bocsát meg Daniel-nek, teljesen elveszítheti a férfit. Isadora elmondja Dionisio-nak, hogy Alonso szövetséget kötött Daniel-lel. Dionisio azonnal számon kéri Aaron-on, aki nyugodt lélekkel biztosítja róla, hogy ő maga soha nem beszélt Alonso-val…