Kettős játszma 50-54. rész tartalma

ˆhirdetés

Kettős játszma 50-54. rész tartalma

 

 

2013.07.15., Hétfő 16:20 - 50. rész

María José teljesen kétségbeesik, amikor megtudja, hogy férjének nyoma veszett a tengeren. Victoria próbálja tartani benne a lelket. A hajótörötteknek nagy segítségükre van Kowit, aki ismeri a gyógynövényeket, és el tudja látni Fernando sérült lábát. Mivel a sziget lakatlan, megpróbálnak felkészülni a hosszabb tartózkodásra. Anyjának tett ígérete alapján Bruno kénytelen visszalépni a végrendelet megtámadásától.

2013.07.16., Kedd 16:20 - 51. rész

Maria Josét felháborítja Bruno viselkedése. Victoria azzal próbálja csitítani, hogy ő is aggódik Alejandro életéért. Alex, Fernando és a kis Kowit eközben mindent elkövetnek a túlélésért a lakatlan szigeten. Bruno meglátogatja az autóbalesete után kórházban fekvő Raquelt és arra kéri, ezúttal ő támadja meg apjuk végrendeletét.

2013.07.17., Szerda 16:20 - 52. rész

Bruno elviszi Katiát nagybátyjához, Emilianóhoz, és ekkor közli vele, hogy Fernando feltehetően a tengerbe veszett. A végrendelet újratárgyalásán a Bruno által megvesztegetett két részvényes azt állítja, Antonio nem volt beszámítható. Brunónak arcára fagy a mosoly, mikor megtudja, hogy Alex és María José elváltak, és minden vagyonnal María José rendelkezik, így nincs mit újraosztani.

2013.07.18., Csütörtök 16:20 - 53. rész

Egy helikopterről észreveszik a parton integető hajótörötteket. Alex és Fernando határtalanul boldogok, hogy visszatérhetnek szeretteikhez. Maura, aki még mindig szereti Alexet, elhatározza, hogy mindent elkövet, hogy bosszút álljon Brunón. Felkeresi Maria Josét, hogy rávegye, adjon el neki valamennyi részvényt, hogy Bruno ellen szavazhasson ő is.

2013.07.19., Péntek 16:20 - 54. rész

Alejandro senkinek nem akar előre szólni megmenekülésükről. María José, hogy megakadályozza, hogy Bruno az elnöki székbe kerüljön, arra készül, hogy részvényeket adjon el Maurának és Lisette-nek, amikor Victoria telefonál neki, hogy függessze fel az eladást. Hazatérve legnagyobb örömére azt látja, hogy Alejandro előkerült.