Kettős játszma 60-64. rész tartalma

ˆhirdetés

Kettős játszma 60-64. rész tartalma

 

 

2013.07.29., Hétfő 16:20 - 60. rész

Alejandro határtalanul boldog, amikor megszületik kisfia. Don Pedro is örül, hogy végre nagyapa lett, ám öröme nem tart sokáig, mert Rufino vallomása alapján letartóztatják. Ulises megtalálja Sandrát, aki eszméletlenül fekszik egy kórházban kábítószer-túladagolás miatt.

2013.07.30., Kedd 16:20 - 61. rész

Gabriel elárulja Paulának, hogy Don Pedrót lecsukták. Alejandro megígéri, hogy segít az apósán, de arra kér mindenkit, hogy María José ne szerezzen tudomást arról, hogy apja börtönbe került. Ulises azt javasolja Elenának, hogy vegyék rá María Josét, ő helyettesítse a kómában lévő Sandrát nagyapjánál, különben elesnek az örökségtől. Elena kénytelen bevallani Jorgénak, hogy annak idején ikreket szült.

2013.07.31., Szerda 16:20 - 62. rész

Katia folyton azzal nyúzza Brunót, hogy találkozzanak, de ő unja már a nyafogó kislányt, és már érdeke sem fűződik a kapcsolatukhoz. Alejandro és Bruno ismét összevesznek. Ulises felveti Maurának, hogy rabolják el Maria José kisfiát, így bármire rá tudnák venni. Quinones, a család ügyvédje azon dolgozik, hogy Pedrót feltételes szabadlábra helyezzék.

2013.08.01., Csütörtök 16:20 - 63. rész

Maura nagyon dühös, mert Alejandro mindenfajta közeledését elhárítja azzal, hogy a feleségébe szerelmes. Maria Josénak feltűnik, hogy Alejandro sem őt, sem Paulát nem akarja magával vinni Zakiba, Alexnek végül be kell vallania, hogy Don Pedro rossz állapotban van, mert a börtönben megverték. Jorge és Elena terveket szőnek Maria José elrablására.

2013.08.02., Péntek 16:20 - 64. rész

Raquel kislánya inkubátorba kerül, de Roberto folyton látogatja, és feltett szándéka, hogy felneveli a kislányt, ha Raquel lemond róla. Raquelt egyáltalán nem érdekli a gyerek, az bosszantja, hogy nem tudja, hová tűnt Ulises. Jorge megígéri Porfiriónak, hogy néhány héten belül meglátogatja az unokája.