Talizmán 95-99. rész tartalma

Talizmán 95-99. rész tartalma

 

 

2013.07.15., Hétfő 14:00 - 95. rész

Gregorio új orvossal akarja megvizsgáltatni magát, de Antonio egy bénító injekcióval megakadályozza. Sarita egyre elkeseredettebb, amiért Gabriel nem akarja elvenni őt, de Gabriel egy Lucreciával vívott szócsatája során végül felvállalja a házasságot. Lucrecia mindent elkövet, hogy maga mellé csábítsa Pedrót. Antonio azt hazudja Camilának, hogy apja lebénulását agyvérzés okozta. A két „boldog” pár összefut, és Antonio nagy bejelentést tesz: kisbabát várnak Camilával.

2013.07.16., Kedd 14:00 - 96. rész

Sarita kitörő örömmel újságolja Genovevának, hogy Gabriel végre hajlandó feleségül venni. Ám, amikor Genoveva felveti, hogy a fiú talán csak kötelességből teszi, Sarita teljesen elbizonytalanodik. Végül kiutat ajánl Gabrielnek, de ő biztosítja, hogy szereti, és valóban feleségül akarja venni. Miután Gregorio magatehetetlen állapotba kerül, Doris kimutatja a foga fehérjét. Továbbra sem tett le arról, hogy Gregorio feleségeként megkaparinthatja az Alcatraz felét. Pedro biztosítja Camilát, hogy tudja, a gyerek nem Antonióé. Csak a megfelelő alkalomra vár, hogy megkeresse a mérget tartalmazó üveget.

2013.07.17., Szerda 14:00 - 97. rész

Pedro a mérget tartalmazó üvegeket keresi Valentin kunyhójában. Valentin egy új pisztolyból próbalövéseket ad le a közelben, amire többen is odaszaladnak. Camila a kunyhóban Pedróba botlik. Közösen úgy döntenek, Sarita és Gabriel esküvőjét másnapra szervezik meg, hogy az események zűrzavarában Pedro feltűnés nélkül be tudjon lopózni az Alcatrazra, hogy folytathassa a keresést. Panchót egyre inkább elkeseríti Gregorio állapota, Jaimét teszi felelőssé a történtekért, aki ezért azt tanácsolja Antoniónak, iktassák ki a túlbuzgó fiút.

2013.07.18., Csütörtök 14:00 - 98. rész

Két esküvőt is szerveznek, Sarita és Gabriel, együtt mondják ki a boldogító igent Tomás-szal és Genovevával, azzal a szándékkal, hogy így Antonio is eljön az esküvőre, és Pedrónak lesz alkalma zavartalanul bejutni az Alcatrazra es eltüntetni a mérges fiolákat. Greogio állapota továbbra is válságos, Pancho az egyetlen, aki valóban aggódik érte. Panchóért viszont Tracy aggódik. Antonio tovább zsarolja Elvirát, arra kényszeríti, hogy szedje ki Camilából, mit terveznek Pedróval. Elvira őszintén megbánja, hogy önző volt, és ilyen szörnyű helyzetbe hozta a lányát, és felajánlja, hogy segít neki.

2013.07.19., Péntek 14:00 - 99. rész

Összegyűlnek a vendégek Talizmánon a kettős esküvőre. Pedro időközben kilopózik, hogy megkeresse az ujjlenyomatos fiolát. Doris Lucas segítségével próbál férjhez menni a beszélni nem tudó Gregorióhoz. Ismét szükség van Jaime orvosi ismereteire. Renato és Rita új életük felé tartanak. Elvira a maga módján elköszön a fúktól, majd elindul, hogy beköltözzön a „saját” lakásába. Pedro megtalálja a fiolát, de betoppan Antonio, aki – némi szóváltás után – lelövi.