Kettős játszma 55-59. rész tartalma

ˆhirdetés

Kettős játszma 55-59. rész tartalma

 

 

2013.07.22., Hétfő 16:20 - 55. rész

Sandra, María José ikertestvére jelentkezik egy drogelvonó rehabilitációs központba, de végül meggondolja magát. Ulisses unja, hogy Raquel folyton jelenetet rendez, ráadásul feleségül akarja vetetni magát vele, ám a fiúnak más tervei vannak. María José végül mégis átenged néhány részvényt Maurának, így szerezve plusz szavazatot Alejandrónak, de nagyon féltékeny a lányra, mert érzi, hogy még mindig meg akarja szerezni magának Alexet.

2013.07.23., Kedd 16:20 - 56. rész

María José neheztel Alejandróra, mert az egyik újságban meglátott egy fotót, amin Maurával túlságosan jól érzi magát. Alejandro biztosítja arról, hogy csak őt szereti. Raquel el akarja vetetni a gyereket. Roberto ebédelni viszi Paulát és Don Pedrót. Mateo elveszíti Sandra nyomát. Roberto arra kéri Raquelt, hogy bízza rá a gyereket, miután megszületik.

2013.07.24., Szerda 16:20 - 57. rész

Victoria elmondja Alejandrónak, hogy Raquel nem tudja, ki lehet a gyerek apja: Roberto vagy Ulisses. Alejandro úgy dönt, felkeresi Ulissest, de a lakásban csak az önkényesen beköltözött Mateót találja. Mateo telefonjában felfedezi Sandra fotóját, ekkor döbben rá, hogy María Josénak feltehetően van egy ikertestvére.

2013.07.25., Csütörtök 16:20 - 58. rész

Victoria és Fernando ellátogatnak a régészeti lelőhelyre, majd egy romantikus délutánt töltenek el kettesben egy közeli szállodában. Bruno felkeresi Don Pedrót, és megfenyegeti, hogy börtönbe juttatja, ha María José nem szavaz rá a céges elnökválasztáson. Raquel, amikor megtudja, hogy Ulisses Robertóval csalta meg, egy késsel támad a férjére.

2013.07.26., Péntek 16:20 - 59. rész

A rendőrség nyomoz Roberto megtámadása ügyében. A család azt állítja, betörő lehetett. Bruno azzal bízta meg Ericket, hogy vegye rá a börtönbe juttatott Rufinót, vádolja meg Don Pedrót orgazdasággal. María José nem mondja el Alejandrónak, hogy Bruno azzal zsarolja, börtönbe juttatja az apját, ha nem szavaz rá az ülésen. Bruno úgy dönt, a lánynak bűnhődnie kell.