Kettős játszma 70-74. rész tartalma

ˆhirdetés

Kettős játszma 70-74. rész tartalma

 

 

2013.08.12., Hétfő 16:20 - 70. rész

Alejandro ismét bejár az irodába, hogy elterelje a gondolatait, de nagyon aggasztja, hogy az emberrablók nem is jelentkeznek. Roberto munkát kér Alextől, mert szeretné, ha Raquel lemondana a kislányról, és ő gondoskodni szeretne róla. A Lombardo család háza előtt kitesznek egy lepedőbe csavart testet. A családnak meggyőződése, hogy az eszméletlen nő Maria Jose. Alex ismét összeroppan.

2013.08.13., Kedd 16:20 - 71. rész

Az egész család meg van győződve arról, hogy az eszméletlen állapotban előkerült lány Maria Jose. Hernan úgy véli, kábítószert adhattak neki elrablói, hogy lenyugtassák, de túladagolták. Jorge azt hazudja Elenának, hogy Sandra meghalt, és ő elhamvasztotta. Eközben Elena és Jorge mindent elkövetnek, hogy elhitessék Maria Joséval, hogy ő Sandra.

2013.08.14., Szerda 16:20 - 72. rész

Mielőtt a kómában lévő állítólagos Maria Josét átszállítanák egy speciális klinikára a fővárosba, Hernan észreveszi, hogy nincs a hátán a sebhely, amit egy korábbi támadáskor szerzett a lány. Alejandro immár biztosra veszi, hogy az eszméletlen lány nem a felesége. Bruno hiába udvarol, Maria Jose nem engedi közel magához.

2013.08.15., Csütörtök 16:20 - 73. rész

Alejandro és Paula Tolucába költöznek, hogy minél közelebb legyenek Maria Joséhoz. Alex mindenkinek azt mondja, hogy a fővárosba kíséri kómában lévő feleségét. Fernando örül, hogy Victoria úgy határozott, nem érdekli, mit mondanak az emberek, felvállalja Fernando szerelmét.

2013.08.16., Péntek 16:20 - 74. rész

Paulának sikerül rávennie Maria Josét, hogy kísérje haza, és bemutatja Alexnek, akiről azt állítja, hogy a bátyja, és fotózással foglalkozik. A lány, akinek Jorge kezelése nyomán minden emléke elveszett, nem ismeri fel sem testvérét, sem férjét, de nagyon szimpatikusnak találja őket. Raquel nem hajlandó lemondani kislányáról Roberto javára.