Kettős játszma 65-69. rész tartalma

ˆhirdetés

Kettős játszma 65-69. rész tartalma

 

 

2013.08.05., Hétfő 16:20 - 65. rész

Jorge és Elena azt ígérik Maurának, hogy mindenki jól jár, ha segít Maria Jose elrablásában. Maura, aki még mindig Alexre pályázik, belemegy a játékba. Jorge azt hazudja neki, hogy Ulises Argentínába utazott. Alejandro titokban egy összejövetelt szervez, melynek meglepetésvendége a frissen szabadult Don Pedro lesz.

2013.08.06., Kedd 16:20 - 66. rész

Alejandro megbízza Victoriát, hogy titokban szervezzen egy kis ünnepséget Don Pedro szabadulása alkalmából. Bruno és Maura arra készülnek, hogy Jorge megbízásából elrabolják Maria Josét. Elena és Jorge csak úgy juthatnak hozzá Don Porfirio vagyonához, ha Sandra felkeresi végre a nagyapját. Alexet és Ezequielt letartóztatják, amikor a késtől akarnak megszabadulni, amivel Raquel megszúrta Robertót.

2013.08.07., Szerda 16:20 - 67. rész

Maura magával viszi Maria Josét, hogy egy bérelhető luxusingatlant mutasson neki. Álarcosok törnek rájuk, Maria Josét elrabolják, Maurát pedig a látszat kedvéért leütik. Alejandro a fogdában mit sem tud felesége elrablásáról. Raquel kénytelen vallomást tenni, mert a késen úgyis csak az ő ujjlenyomatát találják meg. Alejandro otthon értesül Maria Jose elrablásáról.

2013.08.08., Csütörtök 16:20 - 68. rész

Felesége eltűnését követően Alejandro teljesen magába roskad, a céghez sem jár be, semmi nem képes kimozdítani letargiájából. Eközben Jorge altatásban tartja az elrabolt Maria Josét, és az általa kifejlesztett memóriatörlő gyógyszert adagolja neki, hogy semmire ne emlékezzen, és Sandra helyébe léphessen.

2013.08.09., Péntek 16:20 - 69. rész

Bruno Damiannak adva ki magát azt próbálja elhitetni Maria Joséval, hogy ő a barátja, és már régen együtt járnak. A lány tartózkodóan viselkedik, és képtelen elhinni, hogy olyan züllött életet élt, mint amilyenről Elena beszél neki. Emiliano elújságolja Fernandónak, hogy Porfirio unokája, Sandra, visszatért Európából.