A szív parancsa 76-80. rész tartalma

ˆhirdetés

A szív parancsa 76-80. rész tartalma

 

 

2013.08.12., Hétfő 17:00 - 76. rész

Ana bemutatja Romant Refugionak, aki úgy dönt, hogy átmenetileg befogadják. Camila felveszi Pablot ügyintézőnek a Malqueridára. Natalia is szeretne visszatérni dolgozni a Malqueridára, de Camila elutasítja, hogy távol tartsa Dionisiotól. Alonso megpróbálja kiengesztelni Ximenat a meghiúsult esküvő miatt.

2013.08.13., Kedd 17:00 - 77. rész

Becerra elmondja Amandanak, hogy szerelmes belé. Amanda nem igazán tudja, mit reagáljon. Bruno betör Viviana lakásába és mirkofonakt helyez el mindenfelé. Azonban belefut Danielbe és összeverekednek. Daniel sebe megsérül. Viviana meglátja Brunot és szól Rafaelnek és Aaronnak. Bruno elmenekül. Daniel sebét Camila varrja össze. Alonso nem tud teljesíteni az ágyban. Ximena értetlenül áll a helyzet előtt. Alonso megüti Ximenát. Ximena ezt elmondja Isaoraának, aki örül a fejleménynek, mert úgy gondolják, hogy Alonsot bolondnak kell feltűnteni mindenkinek a szemében. Ezért Ximena elmondja Camilanak, mi történt.

2013.08.14., Szerda 17:00 - 78. rész

Natalia felmond Camilánál, de csak hogy Dionisio-hoz mehessen dolgozni, és anyagot gyűjtsön Daniel ártatlanságára. Daniel fel akarja adni magát a rendőrségen, mire Camila felkeresi, és kibékülnek végre. Cayetano döbbenten értesül arról, hogy legkisebb fia is a Malqueridán dolgozik. Refugio közli Rocio-val, hogy ha nem támogatja Pablo-t és Mariano-t, mindkét fiát elveszítheti és széthull a család. Ximena felbérli Bruno-t, hogy intézze el neki a nővérét…

2013.08.15., Csütörtök 17:00 - 79. rész

Alonso elmondja Camilának, hogy hamarosan bizonyítéka lesz arra, hogy Dionisio akarta megöletni Danielt. Rafael úgy érzi, hogy Viviana már nem közömbös a számára, de azt gondolja, hogy a lány Aaronba szerelmes. Alonso kap egy idézést, és fél, hogy börtönbe kerül, amiért nem adta át a Malqueridát. Isadora kihallgatja Alonsót és Dionisiót, és rájön, hogy Dionisio kettős játékot űz. Rafael elmondja a rendőrségen, hogy Leoncio valószínűleg bedobta a fegyvert a tóba.

2013.08.16., Péntek 17:00 - 80. rész

Alonso kétségbe van esve, mert megérkezik a papír, mely szerint a turisztikai társaság beperelte szerződésszegésért. Camila hatalmas ünnepségre készül a sikeres bika kapcsán. Becerra beadja a papírokat, hogy Daniel mexikói állampolgár legyen. Piedad egykori szerelme barátjával tér vissza, aki hajlandó tanúskodni Leoncio ellen az évekkel korábbi gyilkosság kapcsán. Daniel megkéri Camila kezét…