A szív parancsa 101-105. rész tartalma

ˆhirdetés

A szív parancsa 101-105. rész tartalma

 

 

2013.09.16., Hétfő 17:00 - 101. rész

Juarez elmondja Becerrának, hogy Rosario ölte meg Alonsot és hogy Isadora megzsarolta őt. Juarez is próbálja megtalálni a nőt (Isadorát), hogy kihallgathassa. Megtudják, hogy nincs semmilyen eljárás Daniellel szemben Chilében. Daniel és Camila elmondják barátaiknak, hogy jövő szombaton egybekelnek. Agustina is megtudja, de ő nem ért ezzel egyet. Dionisio kiakad. Isadora Caytenoval beszél és az ő oldalára állítja. Cayetano hisz neki.

2013.09.17., Kedd 17:00 - 102. rész

Juarez tovább níomoz Alonso halála ügyében, mert meg van győződve róla, hogy Isadora érte a felelős. Cayetano mindent megtesz, hogy segítsen Isadorának, amit se Yago, se pablo, se Rocio nem néz jó szemmel. Natalia szembesíti Dionisio-t azzal, amit megtudott az anyjától. A férfi tagadja, hogy nős lett volna korábban, de hajlandó egy DNS tesztet végeztetni. Mariano és Ana csalódottan veszi tudomásul, hogy Daniel és Camila egy hét múlva összeházasodnak. Ugarte nem jó híreket hoz Isadorának, Alonso átruházási okirata legális…

2013.09.18., Szerda 17:00 - 103. rész

Pablo és Luz Maria végre összeházasodik, szinte mindenki velük ünnepel a fogadóban. Az ünnepség után nászútra indulnak. Hipolito szeretne Luzma és Piedad közelébe költözni. Dorotea végre igent mond Eleuterionak. Natalia azt akarja, hogy Yago végre vállalja fel a kapcsolatukat. Isadora megtalálja Rocio Don Danielnek írt levelét, amit rögtön meg is mutat Cayetanonak.

2013.09.19., Csütörtök 17:00 - 104. rész

Isadora átadja Cayetanónak Rocio levelét, amit don Danielnek írt. Cayetano felelősségre vonja Rociót, aki azt hazudja, hogy don Daniel megerőszakolta annak idején. Cayetano DNS vizsgálatot akar végeztetni, hogy kiderüljön, kinek a fia Pablo. Pablo és Luz Maria nászútra mennek, de az első estén Luz Maria vérezni kezd.

2013.09.20., Péntek 17:00 - 105. rész

Senki nem érti, Rocio hogyan titkolhatta el annyi éven át, hogy Pablo esetleg don Daniel fia. Dionisio és Isadora mindent megtesz, hogy megtalálja a szerelmes leveleket, melyeket közben Dorotea és Piedad már kivett a könyvekből. Natalia megtudja, hogy Dionisio az igazi apja. Mariano beszél Camilával, de a nő nem hajlandó elfogadni, hogy bemocskolják a nagybátyja emlékét. Beszélni akar Rocio-val, aki azt állítja, hogy a férfi egykor megerőszakolta. Piedad végül átadja a leveleket Camilának…