A szív parancsa 86-90. rész tartalma

ˆhirdetés

A szív parancsa 86-90. rész tartalma

 

 

2013.08.26., Hétfő 17:00 - 86. rész

Becerra átadja Agustinának don Daniel levelét, de Agustina nem hajlandó elhinni, ami benne áll. Danielnek nem tetszik, hogy Camila ilyen hálás Dionisiónak, és elmondja neki, hogy annak idején megkérte, hogy ölje meg Aaron-t, akit akkor még Danielnek hitt. Mariano szerelmet vall Camilának, de Camila finoman visszautasítja. Rociót aggasztja, hogy Cayetano egyre közelebb kerül Isadorához. Juarez nyomozó elmondja Agustinának, hogy Alonso és Ximena balesetet szenvedtek, és az egyikük bent égett a kocsiban.

2013.08.27., Kedd 17:00 - 87. rész

Camila nagyon összetör, mikor megtudja, hogy Ximena bent égett a kocsiban, de ugyanakkor nehezen bocsátja meg neki, hogy meg akarta őt ölni. Alonso túléli a balesetet, de Isadora úgy dönt, nem hagyhatja el élve a kórházat. Dionisio nem hisz Isadorának, és meg van győződve róla, hogy ő áll a történtek mögött.

2013.08.28., Szerda 17:00 - 88. rész

Ximena temetése után Camila és Viviana azonosítja Bruno holttestét. Az orvos közli Isadoraval, hogy Alonso teljesen lebénult, de a mentális képességeit illetően nem sérült. Mivel attól fél, hogy elárulja, Isadora megpróbálja rávenni az egyik ápolónőt, hogy ölje meg Alonsot. Juarez parancsnok beszámol a családnak arról, hogy Ximena körözött bűnöző volt.

2013.08.29., Csütörtök 17:00 - 89. rész

Isadora várja, hogy mit válaszol az ajánlatára Rosario. Rosarionak esze ágában sincs bántani a fiát. Alonso magához tér és Isadora elmondja neki, hogy ő az igazi anyja. Ítéletet hoznak Leoncio ügyében. Bűnösnek találják és tíz évre elítélik. Rocio meg akarja tiltani Cayetanonak, hogy Isadorával találkozzon. Natalia meglátja Ileanát és Rodolfot csókolózni. Amíg Becerra és Amanda arról beszélgetnek, hogy el kell menniük innen, közben egy férfi hallgatja őket, akiről kiderül, hogy Dionisio embere. Így Dionisio is értesül a tervekről. Aaron szól Vivianak, hogy el fog költözni. Viviana nem örül neki és elmondja Rafaelnek, hogy nem biztos abban, hogy vele akar lenni. Gondolkodási időt kér. Luzma és Pablo nem szeretne tovább várni az esküvővel. Camila beleegyezik, de kegyeleti okokból nem szeretné, ha a Malqueridán buli lenne. A fiatalaok csak szertartást szeretnének, bulit nem.

2013.08.30., Péntek 17:00 - 90. rész

Alonso megtudja, hogy a balesetben lebénult, és hogy Ximena meghalt. Bosszút esküszik Isadora ellen. Daniel elküldi a birtokról az apját. Dionisio Alonso ellen hangolja Agustinat. Cayetano kezd megenyhülni a legkisebb fia irányába. Mariano vallomást tesz Camilanak.