Kettős játszma 83-87. rész tartalma

ˆhirdetés

Kettős játszma 83-87. rész tartalma

 

 

2013.09.02., Hétfő 16:25 - 83. rész

Maria José és Alejandro Tolucéba utaznak, hogy meglátogassák Don Porfiriót. Elena ráveszi őket, hogy ne mondják el az igazságot volt apósának, nehogy belehaljon a fájdalomba. Maria José képtelen hazudni az öregúrnak, ezért mindenről beszámol neki. Raquel elszántan küzd azért, hogy leszokjon az alkoholról. Ezt ígérte meg családjának cserébe azért, hogy nem jelentik fel Ulisest.

2013.09.03., Kedd 16:25 - 84. rész

Fernando válságos állapotban kerül kórházba, miután Mateo és haverjai ledobják a második emeletről. Nagyon megijed, mert nem érzi a lábait és fél, hogy örök életére tolószékbe kényszerül. Raquelt megkeresi a ház gondnoka, ahol Ulisesnek bérel lakást, mert a lakók rettenetes bűzre panaszkodnak. Raquel a lakásba érve sokkot kap, amikor meglátja az agyonlőtt Ulisest.

2013.09.04., Szerda 16:25 - 85. rész

Bruno magához rendeli Ericket és arra utasítja, hogy ölje meg Mateót, még mielőtt a rendőrök elkapják és esetleg lebuktatja őket is. Mindenki azt hiszi, hogy Ulises öngyilkos lett, Raquelt kivéve, aki nagyon szenved szerelme elvesztése miatt. Ortiz nyomozó, az Alejandróval folytatott beszélgetése után úgy dönt, felkeresi Elenát és Jorgét.

2013.09.05., Csütörtök 16:25 - 86. rész

Elenát aggasztja a nyomozók látogatása, ráadásul Jorge, aki egy kanadai kongresszusra utazott, nem veszi fel a telefonját. Alejandro és Maria José elviszik a kis Tonyt Don Porfirióhoz, akit már nem is érdekel, hogy Maria José vér szerinti rokona-e vagy sem, örül, hogy van egy unokája és egy dédunokája. Victoria féltékeny Irene doktornőre, úgy véli, sokkal inkább Fernandóhoz való, mint ő.

2013.09.06., Péntek 16:25 - 87. rész

Victoria ismét távolságtartóan viselkedik Fernandóval. Bruno ráveszi Maurát, hogy szerezze meg Maria Jose bankszámlaszámát, hogy a cégtől nagy összeget utalhassanak át neki, és később sikkasztással vádolhassák. Paula és Maria Jose DNS-vizsgálatából kiderül, hogy Elena hazudott, és a lányok apja mégiscsak Pedro.