A szív parancsa 121-125. rész tartalma

A szív parancsa 121-125. rész tartalma

 

 

2013.10.14., Hétfő 17:00 - 121. rész

Luzma elvetél, és küretműtétet kell végrehajtaniuk rajta. Maria Elena viszi be a kórházba, így Camila, köszönetképpen, felajánlja neki, hogy dolgozhat a Malqueridán. Dionisio megparancsolja Yagónak, hogy vegye feleségül Nataliát, és hitesse el vele, hogy szereti, különben megöli. Cayetano is megfenyegeti, hogy kitagadja a családi vagyonból, ha nem ismeri el a gyerekét. Viviana elmondja Anselmo atyának, hogy adoptálni szeretné Romant. Miriam-nak egyre gyanúsabb Daniel viselkedése.

2013.10.15., Kedd 17:00 - 122. rész

Miriam-nak egyre gyanúsabb Daniel és Camila viselkedése, mivel a férfi nagyon nehezen titkolja, hogy féltékeny Mariano-ra. Amúgy sem érzi jól magát a birtokon, szeretne elköltözni onnan. Yago nem hajlandó elvenni Natalia-t, és úgy dönt, nem ijed meg a fenyegetésektől. Rafael ezzel szemben megkéri Viviana kezét…

2013.10.16., Szerda 17:00 - 123. rész

Miriam arra kéri Danielt, hogy költözzenek el a birtokról, és Daniel végül beleegyezik. Dionisio megfenyegeti Dr. Valtierrát, hogy ha nem hazudik Miriam állapotáról Danielnek, akkor mindenki megtudja, hogy annak idején illegális abortuszokat hajtott végre. Rafael megkéri Viviana kezét, de Viviana a rossz tapasztalatai miatt nem mer igent mondani. Abraham visszamegy Chilébe. Yago továbbra sem hajlandó vállalni a felelősséget Natalia gyerekéért, és az anyját sem látogatja meg. Refugio elmondja Marianónak, hogy együtt látta Isadorát Dionisióval.

2013.10.17., Csütörtök 17:00 - 124. rész

Daniel úgy dönt, hogy elhagyja a Maqlueridát. Rafael szól neki, hoyg a rég lakás, amit ő bérelt újra kiadó. Danielnek megfelel. Cayetano megkapja a válási papírokat. Dionisio szerez egy vírust, amit Omarral a malqueridai állatok itatójába tetet. Dionisio megfenyegti Yagot. Rocio magához tér, de alig tud beszélni. Luzmaria hazakerül a kórházból. Teresa szól Camilának, hogy hagyja békén Marianot, mertő szerelmes belé. és szeretné meghódítani.

2013.10.18., Péntek 17:00 - 125. rész

Daniel kivesz egy házat a városban, ezért pakolni kezdenek, hogy elhagyják a Malqueridát. Camila továbbra is pocsékul érzi magát, Mariano nagyon aggódik érte, aminek viszont Teresa nem örül annyira. Omar megfenyegeti Yago-t, aki ennek hatására mégis megkéri Natalia kezét. A lány úszik a boldogságban, Amanda viszont kételkedik a fiúban. Rafael Viviana válasza után egy kis időt kér, hogy feldolgozza a történteket…