A sors hullámain 131 - 135. rész tartalma

ˆhirdetés

A sors hullámain 131 - 135. rész tartalma

 

 

2013.10.07., Hétfő 15:30 - 131. rész

Pasionaria és Candy megtalálják Irenét az elmegyógyintézetben. Miközben Candy beszélget vele, Pasionaria elmegy egy pohér vízért. Regina megtámadja, elveszi a ruháit, és megszökik. Pedro és Sandra elköltöznek Playa Esperanzából, hogy elkezdjék közös életüket. Estefania a műtét mellett dönt, bármilyen kockázatos is, mert harcolni akar Luis Manuel szerelméért. Sofia felkeresi Nataliát, és arra kéri, tartsa magát távol Luis Manueltől.

2013.10.08., Kedd 15:30 - 132. rész

Adolfo és Pirana folyton figyelik Nataliát. Adolfót nagyon bosszantja, hogy Osvaldo a felesége körül legyeskedik. Regina megtalálja húgát, a súlyos beteg Magalit, és elmondja neki, hogy bosszút akar állni férjén, Adolfón, aki 30 éve bezárva tartja egy elmegyógyintézetben. Osvaldo szórakozni viszi Nataliát, ám csakhamar megjelenik Luis Manuel, és féltékenységi jelenetet rendez, ráadásul letépi és eldobja a nyakéket, amit Natalia visel, és egy másikat ajánl cserébe. A lány nem akarja elárulni, hogy ő a szálloda másik tulajdonosa.

2013.10.09., Szerda 15:30 - 133. rész

Ruperta megzsarolja Nataliát azzal, hogy elmondja Luis Manuelnek, hogy van két kislányuk, amennyiben a lány nem fizet neki egy nagy összeget. Pasionaria és Diego elhatározzák, hogy közösen ellopják a kincsesládát Nataliától. Perla felkeresi Nataliát, de a lányról leperegnek a bántó szavak. Candy Pasionaria ágyában találja Diegót, akit még mindig a férjének hisz. Az orvosok szerint Estefania műtétje sikeres volt, fel fog épülni.

2013.10.10., Csütörtök 15:30 - 134. rész

Rosarito belefit az épp menyasszonyi ruhát próbáló Vanessába, aki nem mulasztja el, hogy meg ne alázza. A lány még mindig szereti Gerardót, ezért nagyon fáj neki, hogy mást készül feleségül venni. Luis Manuel féltékeny Osvaldóra, Natalia képtelen megértetni vele, hogy semmi köze az életéhez. Pasionaria és Diego Mar Encantadoba utaznak, ahol Pasionaria összeverekszik Rupertával, aki szemet vet újdonsült szerzeményére. Luis Manuel felfedezi Natalia lakásában az ikerlányokat, és felmerül benne, hogy az ő lányai, de Tirsa tagadja.

2013.10.11., Péntek 15:30 - 135. rész

Luis Manuel megjelenik Natalia lakásán, és követeli, hogy mutassa meg neki a lányokat. Adolfo azt hiszi, hogy ellensége, Valerio, gúnyt űz belőle, és lefizetett valakit, hogy hívogassa őt első felesége nevében. El se tudja képzelni, hogy Regina megszökött az elmegyógyintézetből. Luis Manuel bosszús, amiért Osvaldo eltitkolta, hogy Natalia a másik tulajdonosa a szállodának.

 

Elolvasok még egy cikket