A szív parancsa 106-110. rész tartalma

A szív parancsa 106-110. rész tartalma

 

 

2013.09.23., Hétfő 17:00 - 106. rész

Natalia nem tudja eldönteni, hogy kinek higgyen, az anyjának, vagy Dionisiónak. Dionisio úgy dönt, hogy elmondja Agustinának, hogy Natalia a lánya, és választás elé állítja az asszonyt, vagy elfogadja a lányával együtt, vagy visszköltözik Metepecbe. Camila átadja Marianónak Rocio többi levelét, amiből kiderül, hogy Rocio szerelmes volt Danielbe, és szó sem volt megerőszakolásról. Cayetano, amint elolvassa a leveleket, kidobja Rociót.

2013.09.24., Kedd 17:00 - 107. rész

Miután fény derült a félrelépésre, nem csak Cayetano, hanem Yago is hátat fordít Rocionak. Refugio is úgy dönt, hogy nem falaz tovább az asszonynak. Luzma hirtelen jött rosszulléte miatt, az ifjú pár megszakítja a nászutat, Camila pedig befogadja őket a birtokra, már csak azért is, mert lehet hogy Pablo az unokatestvére. Eleuterio fültanúja lesz egy gyanús beszélgetésnek.

2013.09.25., Szerda 17:00 - 108. rész

Cayetano Isadora nevére akarja íratni minden vagyonát, hogy a váláskor ne kelljen osztoznia Rocio-val. Mariano elmondja Pablo-nak, hogy a szüleik házassága válságban van, de a valódi okot nem árulja el. Natalia újra beszél Yago-val,de afiú nem hajlandó hivatalossá tenni a kapcsolatukat. Camila és Daniel is ruhát próbál az esküvőre, majd feltűnik a birtokon a híres mariachi-énekes, Vicente Fernandez, és szerenádot ad Camilának…

2013.09.26., Csütörtök 17:00 - 109. rész

Camila és Daniel izgatottan készülnek az esküvőjükre. Dante és Teresa is megérkezik az utolsó pillanatban, Daniel nagy örömére. Ana hazaérkezik, és Mariano elmondja neki, hogy Rocio és Cayetano összevesztek, és lehet, hogy elválnak. Dionisio kihallgatja, amint Dante azt mondja az esküvőn, hogy Abraham eltűnt, és eszébe jut, hogy ez a férfi kereste telefonon pár napja.

2013.09.27., Péntek 17:00 - 110. rész

Dionisio felhívja Abraham Farcast, és kölcsönösen elmondanak egymásnak mindent, amit tudnak, de Dionisio arra kéri, hogy ez a telefonhívás maradjon köztük. Daniel és Camila a nászútjukat élvezik. Cayetano megkapja a DNS vizsgálat eredményét, amiből kiderül, hogy Pablo tényleg nem az ő fia, de végül mégsem meri elmondani neki. Ellenben Yago elmondja Pablónak az igazságot. Refugio észreveszi Dionisiót, amint bemegy Isadora szobájába a szállodában.