A szív parancsa 111-115. rész tartalma

ˆhirdetés

A szív parancsa 111-115. rész tartalma

 

 

2013.09.30., Hétfő 17:00 - 111. rész

Yago megtudja, hogy nem Cayetano az apja, hanem Daniel Monterde. Nagyon kiborul. Számonkéri Rociot is és azt mondja neki, hogy nem akarja többé látni. Mariano beszél vele. Szerinte Pablo attól még ugyanúgy a testvérük, nem kell gyökértelennek éreznie magát. Mindenki haragszik Yagora, amiért elmondta Pablonak az igazat. Teresa elmegy beszélni Marianoval. Teresa felajánlja, hogy kezdjék újra a kapcsolatukat. Dionisio beszél Nataliával. A lány bizalmatlan vele. A férfi a nevére akarja venni őt, de a lány elutasítja. Daniel vesz két láncot egy-egy medállal. Az egyik Camiláé, a másik az övé. Cayetano megkéri Isadora kezét.

2013.10.01., Kedd 17:00 - 112. rész

Isadora igent mond Cayetanonak, de arra kéri, tartsák titokban, hogy házasodni készülnek. A folyamatos rosszullét miatt Natalia úgy dönt, orvoshoz megy. Rocio megtudja, hogy Cayetano Isadorára íratta a vagyonát. A Malqueridára váratlanul megérkezik Daniel halottnak hitt első felesége a bátyja kíséretében.

2013.10.02., Szerda 17:00 - 113. rész

Miriam nem sejt semmit Daniel új életéről, és a család tovább asszisztál ehhez. Agustina szomorúan nézi Daniel új családját, de játssza a tökéletes háziasszonyt. Dionisio viszont közli a valóságot Abraham-mal, és felajánlja neki a szövetségét. Az Albarran-fiúk nem értenek egyet apjuk döntésével, de Cayetano bízik Isadorában, aki már a következő senora Albaran-nak képzeli magát…

2013.10.03., Csütörtök 17:00 - 114. rész

Abraham elmondja Camilának, hogy Miriam nem tudhat meg semmit, amíg nem javul az egészségi állapota. Daniel felelősségre vonja Abraham-ot, amiért hazudott neki, és szeretne mindent bevallani Miriamnek. Viviana azt tanácsolja Camilának, hogy keressenek egy pszichológust Miriamnek. Camila megkérdezi Danielt, hogy melyiküket választja.

2013.10.04., Péntek 17:00 - 115. rész

Dante továbbra is őrlődik a két nő között. Camila féltékeny, amiért a férje egy másik nővel alszik. Miriam pedig nem érti, hogy hova tűnt Daniel-ből a korábbi szenvedély. Daniel Camilát választaná, Miriam pedig közben már a hazautat tervezi…