A szív parancsa 116-120. rész tartalma

A szív parancsa 116-120. rész tartalma

 

 

2013.10.07., Hétfő 17:00 - 116. rész

Miriam szeretne visszatérni Chilébe, Daniel, hogy ezt megakadályozza, azt javasolja neki, hogy előbb alaposan vizsgáltassa ki magát. Camila Pablónak ajándékozza a házát, hogy odaköltözhessenek Luzmával. Daniel és Abraham megegyeznek, hogy együtt, Juarez parancsnok segítségével, igazságot tesznek. Natalia megtudja, hogy gyereket vár Yagótól. Rocio aláírja a válási papírokat, Cayetano pedig azt tervezi, hogy napokon belül elveszi Isadorát.

2013.10.08., Kedd 17:00 - 117. rész

Miriam megkérdezi Camilát, hogy miért van rajta gyűrű. Camila azt mondja, hogy Alonso volt a férje, de meghalt. Camila megkéri az alkalmazottakat, hogy Miriamnak ne mondjanak semmit róla és Danielről. Azt is elmondja nekik, hogy miért. Ana elszólja magát Miriam előtt, de Luzma kivégja őt. Daniel nem tudja, mit tegyen. Elmegy és beszél az orvossal, akivel megegyeznek egy időpontban, amikor megvizsgálják Miriámot. Dionisio vesz egy csomó ruhát Nataliának és el is viszi neki. Emellett ad neki egy hitelkártyát és egy autót. Mariano elmondja Teresanak, hogy semmi esélye nála, amíg Camila az élete része. Mariano megragadja az adódó lehetőséget és megpróbálja majd elhódítani Camilát. Becerra megkapja Amanda és Hector Gutierrez házassági anyakönyvi kivonatát. ezen rajta vannak az ujjlenyomatok. Ezzel akarja bizonyítani, hogy Dionisio és Hector ugyanaz az ember. Natalia elmondja Yagonak, hogy terhes

2013.10.09., Szerda 17:00 - 118. rész

Yago megvádolja Natalia-t, hogy más férfi gyerekével akarja behálózni, de a lány még így is reméli, hogy Yago jobb belátásra tér. Miriam szeretné, ha a házassága Daniellel ismét olyan lenne, mint régen, de továbbra sem tudja, mi minden történt, míg ő kómában volt. Eleuterio elmondja Danielnek, hogy milyen beszélgetést hallgatott ki Isadora és Dionisio között. Pablo és Luzma átköltözik az ajándékba kapott házba.

2013.10.10., Csütörtök 17:00 - 119. rész

Becerra beront az Albarran birtokra, és felelősségre vonja Yagót, amiért nem akarja vállalni Natalia gyerekét. Yago elmegy Nataliához, és közli vele, hogy soha többé nem akarja látni. Rocio, miután vitatkozott Cayetanóval, agyvérzést kap, és kórházba szállítják. Miriam-ot alávetik néhány vizsgálatnak, amikből kiderül, hogy nagyon gyorsan gyógyul. Abraham szeretné meggyőzni Danielt, hogy maradjon Miriam mellett.

2013.10.11., Péntek 17:00 - 120. rész

Natalia belenyugszik a helyzetébe és elfogadja, hogy egyedül kell majd felnevelnie a gyerekét. Ana, Pablo és Refugio bemennek a kórházba Rociohoz. Luzma otthon marad. MariaElena átmegy hozzá és akkor lesz rosszul. Luzma vérezni kezd. Maria Elena kórhzba viszi. A kisbaba meghal. Cayateno elmondja Mariaononak és Pablonak is, hogy elveszi Isadorát. A fiúk nem örülnek. Dionisio megtudja, hogy Natalia terhes Yagotól.