A szív parancsa 126-130. rész tartalma

A szív parancsa 126-130. rész tartalma

 

 

2013.10.21., Hétfő 17:00 - 126. rész

Daniel és Miriam elköltözik a birtokról. Camila teljesen kiborul, Agustina próbálja meggyőzni, hogy felejtse el Danielt. Juarez parancsnok közli Marianóval, hogy Isadora az elsőszámú gyanúsított Baldomero atya halálával kapcsolatban, de addigra Cayetano és Isadora már elutaznak. Natalia boldogan készül az esküvőre, Dionisio pedig megkéri Yagót, hogy segítsen közel kerülni a lányához. Dr. Valtierra elmondja Daniellel, hogy Miriamnak agyi aneurizmája van, és ha sokkhatás éri, akár bele is halhat.

2013.10.22., Kedd 17:00 - 127. rész

Daniel Miriam vélt aneurizmája miatt úgy dönt, hogy vele marad. Camila a plázában vásárol Anával, ott fut össze Daniellel, aki szakít vele, annak ellenére, hogy szereti. Aaron azt tanácsolja Vivianának, hogy beszélje Roman örökbefogadásáról Rafaellel. Piedad és Dootea a kályhában egy félig elégett igazolványt találnak Hector néven, Dionisio fotójával. Osvaldo ujjlemyonatot kér Agustinától, hogy egyértelműen azonosíthassa Dionisiot Hectorként. Agustina megtagadja a kérését, majd a fényképet látva erős kétségei támadnak. Megbeszéli a dolgot Anselmoval, aki tettre buzdítja őt. Dionisio babakelengyét, és házat vesz Nataliának, amit Amanda nem helyesel. Cserébe annyit kér, hogy a lánya viselje a Ferre nevet. Rocio továbbra sem tud beszélni, de hamarosan elhagyhatja a kórházat. Yago elmondja Ileanának, hogy Dionisio kényszeríti házasságra Nataliával. Dionisio vírust akar tetetni a La Marquerida birtokon élő marhák ivóvizébe.

2013.10.23., Szerda 17:00 - 128. rész

Miriam faggatja Danielt, hogy miért nem olyan már a kapcsolatuk, mint volt, de Daniel nem árulja el neki. Dante és Teresa megbeszélik a reménytelen szerelmeiket. Ana elmeséli Marianonak, hogy Daniel megsiratta Camilát. Camila elmondja Marianonak, hogy miért szakítottak. Míg Ekeuterio és Hipolito szerenádot ad Piedadnak és Doroteának, Dionisio emberei megmérgezik az állatok vizét. Camila Vivianánál sírja ki magát, Viviana továbblépésre bíztatja, míg meg nem csörren a telefon, hogy Rodolfo elmondja, a birtokon döglenek a marhák. Agustina faggatni kezdi Dionisiot. hogy hol a házassági anyakönyvi kivonatuk, majd ellopja Dionisio választási kártyáját, lefénymásolja ujjlenyomattal együtt és elviszi Osvaldonak. Amanda nem akarja megnézni Natalia új házát, de Aaron azt tanácsolja neki, hogy többet elérhetm ha nem száll nyíltan szembe Dionisioval. Isadora feleségül megy Cayetanohoz, és már az esküvő közben a halálán mereng.

2013.10.24., Csütörtök 17:00 - 129. rész

Agustina átadja Dionisio személyi igazolványának a másolatát Becerrának, és egy megégett útlevelet is, amit Becerra átad Juarez parancsnoknak, hogy elvégezzék a vizsgálatot. Daniel, amint megtudja, hogy vészhelyzet van a birtokon, átmegy, és egész nap ott is marad. Időközben Miriam és Dante kórházba viszik Agathát, mert belázasodik. Miriam haragszik Danielre, amiért az magára hagyta. Dionisio közli Yagóval, hogy hivatalosan is meg kell kérnie Natalia kezét. Isadora elkezdi beadni a cseppeket Cayetanónak. Kiderül, hogy a bikák pusztulását egy nagyon agresszív vírus okozza, a Carbex.

2013.10.25., Péntek 17:00 - 130. rész

A la Marqueridán folyamatosan döglenek a marhák, egyelőre sehol az ellenszer. Camila nagyon ideges, mindent megtesz, hogy az állatokat és az embereket megvédje a kórtól, de Daniel mégis megvágja a kezét az egyik fiolával. Dionisio jelenti az állatvédelemnél a járványt. Luz Maria és Pablo hazamennek, hogy ápolhassák a hazatérő Rociot. Rafael hazaér, Vivana elmondja neki, hogy örökbe akarja fogadni Romant, de Rafának rosszul esik, hogy nem beszélte meg vele. Miriam választás elé állítja Danielt, hogy ha nem szereti, és nem ő a legfontosabb az életében, akkor menjen, ő pedig visszatér Chilébe. Daniel marad. Teresának nem tetszik, hogy Miriam és Daniel ismét közelednek egymás felé. Amanda elmegy Nataliaval esküvői ruhát próbálni, és látszólag nem ellenkezik az esküvő miatt.