A szív parancsa 131-135. rész tartalma

A szív parancsa 131-135. rész tartalma

 

 

2013.10.28., Hétfő 17:00 - 131. rész

A hatóságok a járvány miatt karantén alá veszik a birtokot. Daniel elájul, és kiderül, hogy ő is megfertőződött a vírussal. Emiatt mindenkitől vért kell venni. Miriam kihallgatja Dante és Amanda beszélgetését, és rájön, hogy a bátyja végig hazudott neki, és hogy Daniel-t vádolta az ő megölésével. Rafa szól Miriam-nak, hogy Daniel beteg, és lehet, hogy ő is megfertőződött…

2013.10.29., Kedd 17:00 - 132. rész

Daniel leterítette a vírus, a La Malqueridán haldoklik, Camila ápolja. Miriam elmegy meglátogatni, és közben az az érzése támad, hogy Camila szerelmes Danielbe. Ezt meg is beszéli Marianoval, aki nem mondja el a teljes igazságot, de beszél Daniel Mexikóba kerülésének körülményeiről. Miriam felhívja Abrahamot, hogy segítsen ellenszert keresni. Csak Gastonnal tud beszélni, aki rögtön bemegy a börtönbe, hogy tájékoztassa Miriam bátyját a történtekről. Piedad véletlenül meghallja, ahogy Dionisio bevallja a telefonba, hogy ő fertőzte mag a marhákat, Dionisio Luz Maria életével fenyegeti meg, de Piedad végül rábízza a titkát Hipolitora. Anselmo atya kifaggatja Yagot, hogy valóban szerelemből akarja-e elvenni Nataliát. Mayalen igyekszik egyre közelebb kerülni Pablohoz. Leoncio tudatja Aaronnal, hogy Isadora ölte meg Baldomero atyát.

2013.10.30., Szerda 17:00 - 133. rész

Abraham szerzett oltást Chiléből és egy magángéppel küldi át Miriamnak. Leoncio levelével Juarez kimegy a reptérre és letartóztatja Isadorát. Dionisio felajánlja Esteveznek, hogy beszélhetnek a Buenaventura eladásáról, ha ad neki egy kis haladékot. Pablo és Luzmaria megpróbálnak szeretkezni, de Luzma még nem készült fel rá. Amanda aggódik Natalia miatt. Szerinte Yago nem őszinte.

2013.10.31., Csütörtök 17:00 - 134. rész

Dionisio mesterkedése ellenére időben megérkezik a gyógyszer Chiléből. Isadorát óvadék ellenében sem sikerül kihozni a börtönből. Mariano el van keseredve, mert nem képes hatni az apjára, aki vakon hisz Isadorának. Rocio meghívja Nataliát és Amandát magukhoz, hogy megismerje a leendő menyét. Úgy tűnik, hat a gyógyszer, Daniel magához tér…

2013.11.01., Péntek 17:00 - 135. rész

Daniel magához tér, Miriam pedig úgy dönt, hogy néhány napig a birtokon marad vele, hogy ápolhassa. Elmondja Danielnek, hogy már tudja, hogy mit tett vele Abraham, de Camila és Daniel kapcsolatáról továbbra sem tud. Az oltás, és elvesztett bikák miatt Camilának hitelt kell felvennie. Ileana elmondja Nataliának, hogy Yago csak érdekből veszi el, de Natalia nem hisz neki. Isadorát őrizetbe veszik, amíg az összes tanú vallomást nem tesz. Dionisio kihallgatja, amint Agustina Becerrával beszél telefonon, és rájön, hogy Agustina elárulta.