A szív parancsa 136-140. rész tartalma

A szív parancsa 136-140. rész tartalma

 

 

2013.11.04., Hétfő 17:00 - 136. rész

Dionisio rájön, hogy Agustina elárulja, és bosszút forral. Daniel egyre jobban van, már látogatókat is fogadhat, Agathát is láthatja. Camila elkérné Miriamtól a bankszámla számát, hogy megadja a tartozását, de Miriam nem fogadja el tőle a pénzt. Amanda beszél Refugioval Ileanáról, mert nem tudja mire vélni, hogy elmondta Nataliának, Yagos csak érdekből veszi el. Mariano bejelenti Cayetanonál, hogy elköltöznek Anával a saját házukba. Azt si elmondja, hogy Rocio Pablonál és Luzmánál él most. Luzma tart tőle, hogy sosem lehet Pablo igazi felesége. Amanda és Chonita vallomást tesznek a rendőrségen. Chonita Dionisio fenyegetésinek hatására nem mondja el, hogy Isadorát látta, így a nőnek nem kell börtönbe vonulnia. Dionisio megijeszti Piedadot reggeli közben, aki Hipolitonál szedi össze magát, és eldöntik, hogy ma megmondják az igazat Danielnek és Camilának. Miriams egtí Marianonak és Anának beköltözni az új házba.

2013.11.05., Kedd 17:00 - 137. rész

Danielnek sikerül rájönnie Alonso jelszavára, és Camilával együtt meghallgatják a hangfelvételt, de rossz minőségű, így nem hallanak tisztán minden mondatot. Daniel átadja Danténak, hogy vigye el valahova, ahol meg tudják tisztítani. Piedad elmondja Camilának és Danielnek, hogy kihallgatta Dionisiót, így megtudják, hogy Dionisio felelős a vírusért. Camila kidobja a Malqueridáról. Miriam és Teresa segítenek Marianónak berendezni a házát. Az árvaházban beomlik a tető, Rafaelnek megsérül a szeme. Amanda megtudja Ileanától, hogy Dionisio megfenyegette Yagót.

2013.11.06., Szerda 17:00 - 138. rész

Daniel és Camila kidobja Dionisiot a birtokról, aki nagyon nehezményezi ezt a lépést. Fel is hívja Agustinát, akit döntésre szólít fel: vagy ő, vagy Camila. Agustina beszél a lányával, és úgy dönt, elköltözik Dionisio házába, hogy megszerezze azt a fontos ujjlenyomatot. Luzma és Pablo visszaköltöznek, nehogy a lánynak essen baja Piedad bátorsága miatt. Luzma nehezen viseli a bezártságot, Pablo vigasztalja, a lány bíztatja, de végül elrohan. Rafael még mindig nem lát, de megengedi, hogy Roman náluk maradjon, míg Anselmo atya renderakja az árvaházat a tűz után. Roman nagyon sokat segít Rafának a vaksága miatt, egyre közelebb kerül a férfi szívéhez, még fel is olvas neki. Míg Miriam és Mariano vidáman költözködnek, Daniel és Camila borús gondolatok közt próbálja megszervezni Dionisio bukását. Dante és Teresa beülnek egy pohár borra, hogy reménytelen szerelmeikről búsongjanak, majd másnap reggel egy ágyban ébrednek. Dionisio és Isadora úgy dönt, inkább Cayetanotól szerzik meg a Buenaventurát, mert a Malquerida pillanatnyilag túl nehéz dió.

2013.11.07., Csütörtök 17:00 - 139. rész

Az ügyész nem tartja kellően megalapozottnak a vádakat, ezért Isadorat szabadon engedik. Agustina egyre eltökéltebb, hogy bizonyítékot szerezzen Dionisio ellen. Piedad igent mond Hipolito házassági ajánlatára. Rocio és Refugio beköltözik Mariano házába. Amanda kérdőre vonja Yago-t, hogy megtudja, miért szánta rá magát a házasságra. Dionisio szervezni kezdi a lánya hivatalos eljegyzését.

2013.11.08., Péntek 17:00 - 140. rész

Piedad és Hipolito bejelentik Camilának, hogy hamarosan összeházasodnak. Mivel Daniel teljesen meggyógyult, Miriam szeretné, ha visszautaznának Chilébe, amint lehet. Yago hivatalosan is megkéri Natalia kezét Dionisio házában. A vacsora után Agustinának gyanús lesz Isadora és Dionisio viselkedése, utánuk megy a fürdőszobába, és rajtakapja őket csókolózás közben. Luz Maria továbbra sem tudja túltenni magát a Leoncióval való történteken.