A szív parancsa 146-150. rész tartalma

A szív parancsa 146-150. rész tartalma

 

 

2013.11.18., Hétfő 17:00 - 146. rész

Ileana elbúcsúzik a családtól, de előtte még átadja Mariano-nak azt a szert, amivel Isadora Cayetano-t mérgezi. Daniel megveszi a repülőjegyeket Chilébe, aminek Miriam nagyon örül, Ana viszont el van keseredve. Dionisio Agustina ellen tanúskodik a rendőrségen. Viviana és Rafael végleg úgy dönt, hogy örökbe fogadják Roman-t.

2013.11.19., Kedd 17:00 - 147. rész

Natalia és Yago meghívja Danieléket az esküvőjökre. Kiderül, hogy Danielék az esküvő utáni napon elutaznak. Emiatt Natalia, Ana, Mariano nagyon szomorúak lesznek. Agustina beszél Camilának és Teresának egy aktatáskáról, amit érdemes lenne megszerezni Dionisio házából. Camila megtudja, hogy Dionisio megkötözte és bezárta az anyját. Camila ujjlenyomatokat és az aktatáskát akarja megszerezni Dionisiotól. Ebben a Malquerida alkalmazottjai segíteni akarnak. Daniel beszél Nataliával. Megpróbálja felnyitni a szemét Dionisioval kapcsoolatban és elmondja neki, hogy mit csinált Agustinával és hogy azt is, hogy valószínűleg Yagot sakkba tartja, hogy őt elvegye. Mariano pedig beszél az apjával. Megkéri, hogy tesztelje meg Isadora szerelmét: mit csinál akkor a nő, ha kiderülne, hogy semmi sem az övé?

2013.11.20., Szerda 17:00 - 148. rész

Camila és az alkalmazottai úgy döntenek, segítséget kérnek Nataliatól, hogy bejussanak Dionisio házába, és bizonyítékot keressenek. Cayetano észrevesz egy gyanús foltot Isadora nyakán, amit számon is kér tőle. Natalia kételkedni kezd Yago szerelmét illetően. Mivel újabb bizonyíték kerül elő, Agustinat átszállítják a börtönbe.

2013.11.21., Csütörtök 17:00 - 149. rész

Natalia megnézi Yago üzenetit, és rájön, hogy a szerelme hazudik neki. Titokban elmegy, és kihallgatja Yago és Dionisio tárgyalását. Agustinát átviszik a börtönbe, Dio, fel is hívja Camilát, hogy egyezkedjenek a szabadsága árán. Utal rá, hogy a birtok önmagában levés lesz. Rafael és Viviana megindítja Roman örökbefogadását. Ana Miriammal tölti a napot, míg Mariano, Daniel, Teresa és Becerra megpróbálja lebeszélni Camilát a Dionisioval való találkozásról. Ugarte elhozza a birtok átírását igazoló dokumentumot Cayetanonak, aki, mivel a cseppek ér nem hatnak, visszamondja az ügyletet, és 4 egyenlő részre osztja a Buenaventurát. Isadora eléggé nehezményezi, hogy így alakulnak a dolgok. A Malqueridára megérkeznek az új bikák.

2013.11.22., Péntek 17:00 - 150. rész

Natalia miután kihallgatta apja és Yago megbeszélést, úgy dönt, segít Camilának és dona Agustinának. Roman meghallja, hogy Viviana örökbe akarja fogadni, és nagyon örül a hírnek. Danielt nagyon bosszantja a tehetetlensége, mert a felvételt Dante nem tudta kitisztíttatni. Miriam is észreveszi, hogy Daniel nem akar vele Chilébe utazni. Agustina megismerkedik új cellatársával. Carmelával, aki a férje megöléséért kertül börtönbe.Camila az alkalmazottjai segítségét kéri, hogy leleplezhesse Dionisiot. Daniel, Becerra és Mariano aggódnak, hogy Dinisionak Camila kell, de a doktor ezt egyelőre nem látja be. Isadora igyekszik növelni a cseppek hatását, és új ügyvédet bíz mega végrendelet sürgős elkésztésében. Cayetano elmondja a fiainak a tervét, Mariano és Pablo örömmel fogadja, Yago viszont felháborodik, hogy a kakukkfióka is örököl. Teresa és Dante úgy döntenek, megpróbálják együtt. Ana Miriammal és Daniellel ebédel, mikro megtudja, hogy Miriam beteg, aggódni kezd az életéért.Leoncio megszökik a börtönből.