A sors hullámain 136 - 140. rész tartalma

ˆhirdetés

A sors hullámain 136 - 140. rész tartalma

 

 

2013.10.14., Hétfő 15:30 - 136. rész

Luis Manuel felháborítónak találja, hogy Osvaldo eltitkolta előle az új tulajdonos kilétét, és meggyőződése, hogy valami hátsó szándéka van Nataliával. Bár Reginában forr a gyűlölet Osvaldo ellen, amiért 30 évre elmegyógyintézetbe záratta, Magali sejti, hogy még mindig szereti a férfit, és nem bosszúra készül, hanem vissza akarja szerezni.

2013.10.15., Kedd 15:30 - 137. rész

Patricia elmondja a fogva tartott Brunónak, hogy az egész rémálom véget ér, ha elfogadja őt és szeretni fogja, ám Bruno inkább a halált választaná. Candy, aki követte Diegót és Patriciát, rájön a csalásra. A két bűntárs őt is bezárja Bruno mellé. Julian bosszút esküszik Rosarito ellen, aki késsel megvágta az arcát, amikor meg akarta erőszakolni.

2013.10.16., Szerda 15:30 - 138. rész

Osvaldo elmondja Nataliának, hogy arra gyanakszik, azt a drága nyakláncot Adolfo küldhette neki. A lány azonban abban reménykedik, hogy férje még nem tud hollétéről. Diego úgy véli a legjobb az lenne, ha megölnék Beunót ls Candyt, de Patricia hallani sem akar szerelme meggyilkolásáról. Viviana és Pasionaria meglesik és követik Patriciát meg Diegót. Sofia felkeresi ismét Nataliát, hogy elmondja, lánya és Luis Manuel nagyon boldogok.

2013.10.17., Csütörtök 15:30 - 139. rész

Miután Pasionarita és Viviana és Diegóék fogságába esnek, egyre világosabb, hogy a bűnöző végezni fog velük, nehogy feljelentsék. Adolfo boldog, mivel Natakia azt ígérte, visszatér hozzá. Luis Manuel meghívja Vanesár és Gerardót a szálloda szórakozóhelyére. Natalia is épp aznap hívja meg Rosaritót. A lány láttán Vanesa jelenetet rendez. Jacinto és Pastora aggódnak Candy eltűnése miatt.

2013.10.18., Péntek 15:30 - 140. rész

Diego menekülni készül, erőszakkal magával viszi Candyt és Patriciát. Adolfo folyton sürgeti Nataliát, hogy mielőbb mondja el Luis Manuelnek, hogy visszatér hozzá, de a lány húzza az időt. Regina furcsállja, hogy Valerio pénzt ajánl neki, hogy egyelőre titokban tartsa, hogy ő Adolfo törvényes felesége. Diego egy építkezésre viszi a két lányt, és azzal fenyegetőzik, hogy megöli őket, ha nem kap szabad utat a meneküléshez.