A sors hullámain 141 - 145. rész tartalma

ˆhirdetés

A sors hullámain 141 - 145. rész tartalma

 

 

2013.10.21., Hétfő 15:30 - 141. rész

Diego meglövi Patriciát, aki súlyosan megsérül, kórházba szállítják. Julian bosszút forral Rosarito ellen, aki megvágta az arcát, amikor meg akarta erőszakolni. Gerardo megfenyegeti, hogy börtönbe juttatja. Regina felkeresi Adolfót, de csak Perla van otthon. A lány furcsállja, hogy apját egy idegen nő keresi az otthonában. Patricia a kórházban bocsánatot kér Candytól és Baltazartól, amiért annyit ártott nekik.

2013.10.22., Kedd 15:30 - 142. rész

Natalia nagyon aggódik Patriciáért, és fel se tudja fogni, Perla hogy lehet annyira érzéketlen, hogy testvére halálos ágya mellett sem tudja abbahagyni a gyűlölködést. Sara egyetért azzal, hogy Rosaritónak meg kell fizetnie azért, amiért elcsúfította fia arcát. Patricia a halálos ágyán azt kívánja, hogy Natalia legyen boldog Luis Manuellel. Perla tombol dühében. Natalia vigasztalhatatlan testvére halála miatt.

2013.10.23., Szerda 15:30 - 143. rész

Vanesa nem hisz a fülének, amikor Gerardo közli vele, hogy mégsem veszi el feleségül, mert nem szereti és nem akar szerelem nélküli házasságot. Rosarito retteg, mert Julian folyton a házuk körül ólálkodik, és a megfelelő pillanatra vár, hogy lecsaphasson rá. Perla felkeresi Reginát, de csak Magali van otthon, akiből szeretné kiszedni, mi van apja és Regina között. Pastora annyira tart attól, hogy Natalia visszatér Adolfóhoz, hogy elárulja Luis Manuelnek, ő az ikrek apja.

2013.10.24., Csütörtök 15:30 - 144. rész

Natalia azzal bízza meg Octaviót, hogy vigyázzon Regina testi épségére, míg az üdülőben dolgozik. Estefania arra biztatja Luis Manuelt, hogy vegye el Nataliától az ikreket, majd együtt felnevelik őket. Gerardo felkeresi Rosaritót, elmondja neki, hogy lemondta az esküvőjét Vanesával, és arra kéri, hogy kezdjék újra. Irene találkozik Adolfóval, és elmondja neki, hogy tudja, Sara ölte meg Oscart és Paulinát is. Adolfo kegyetlen bosszút áll.

2013.10.25., Péntek 15:30 - 145. rész

Osvaldo arra kéri Nataliát, hogy legyen a felesége, de ő változatlanul vissza akar térni Adolfóhoz. Pastora felkeresi Nataliát, és könyörög neki, hogy bocsásson meg, amiért kifecsegte a titkát. Vanesa elmegy Rosaritóhoz, hogy elmondja, mindent el fog követni, hogy elválassza Gerardótól. Estefania elmegy Nataliához, és óriási botrányt csap, amiért férjét ott találja.