A sors hullámain 146 - 150. rész tartalma

ˆhirdetés

A sors hullámain 146 - 150. rész tartalma

 

 

2013.10.28., Hétfő 15:30 - 146. rész

Diego átszállítás közben megszökik, és Pasionaria Vivianát küldi érte, hogy ketten elrabolják Natalia kislányait, és váltságdíjként követeljék a kincset, vagy annyi pénzt, amennyiből a világ egy másik részén gondtalanul élhetnek. Vanesa felkeresi Juliant, és szövetkezik vele, hogy Rosaritót elválasszák Gerardótól. Julian csak pár napot kér, mert épp anyja eltűnése nyugtalanítja. Diego leüti Nataliát, és elviszi az egyik kislányát, Mirtát.

2013.10.29., Kedd 15:30 - 147. rész

Natalia a kis Paulinával az ölében az utcákon kóborol sírva és összetörve, keresve a másik kislányát. Semki nem tudja, hová tűntek, mindenki lázasan keresi őket, mígnem a kimerült Nataliát kórházba szállítják, miután összeesik az utcán. Ekkor derül ki, hogy Diego elrabolta az egyik kislányt. Valerio meghallja, hogy Estefania el akarja tenni láb alól Nataliát, és éktelen haragra gerjed. Sofia is kétségbe esik lánya gondolataitól. Adolfo azt tervezi, megszabadul Juliantól, hogy ne fordulhasson a rendőrséghez anyja eltűnése miatt. Julian elrabolja Rosaritót.

2013.10.30., Szerda 15:30 - 148. rész

Domingo a tévéből értesül a Nataliával történtekről, és ezúttal Silvia minden fenyegetése hiábavaló, Mar Encantadóba utazik, hogy testvére mellett legyen a bajban. Julian meglepődik, hogy Adolfo a rendelkezésére bocsátotta a magánrepülőjét, úgy érzi, bácsikája kezdi fiaként kezelni, az fel sem merül benne, hogy Adolfo parancsára Pirana megbabrálta a gépet, hogy lezuhanjon. Pirana látja, hogy Julian betuszkolja a megkötözött Rosaritót a repülőbe. Diego felhívja Luis Manuelt, hogy váltságdíjat kérjen.

2013.10.31., Csütörtök 15:30 - 149. rész

Ricardo kérésére a városkába megérkezik Rodrigo Balmaceda nyomozó, hogy függetlenként felgöngyölítse az utóbbi idők bűntényeit. Ricardo azonnal közli vele, hogy bizonyos fokig ő is érintett a történésekben, mert úgy véli, apja, Villegas szenátor, minden mocskos ügyben benne van. Antonia közli Gabrielával, hogy Alejandro felmondott, és el akarja hagyni a várost. Cecilia befekszik a kórházban Valentina ágyába, hogy barátnője meglátogathassa a fogdában Maxot. Gabriela megkéri Alejandrót, ne menjen el. Chacon felgyújtja Macario birtokát, mert azt hiszi, elárulta.

2013.11.01., Péntek 15:30 - 150. rész

Perla és Estefania abban reménykednek, hogy a váltságdíj átadása rosszul sül el, mert mindenáron szenvedni szeretnék látni riválisukat. Diego és Viviana érzéketlenül nézik Natalia szenvedését. Diego elveszíti az önuralmát, mivel pénz helyett újságpapírt vitt neki Natalia. Viviana retteg, hogy rossz vége lesz a dolognak, és börtönbe kerül cinkossága miatt. Jacintót és Rosarito minden barátját lesújtja a hír, miszerint a lány a tengerbe veszett, mikor lezuhant a repülő.