A sors hullámain 151 - 155. rész tartalma

ˆhirdetés

A sors hullámain 151 - 155. rész tartalma

 

 

2013.11.04., Hétfő 15:30 - 151. rész

Natalia Vivianát próbálja meggyőzni, hogy segítsen neki megszökni, vagy legalább vigye oda hozzá a kislányát, mert hallja, hogy sír egy másik szobában, de Viviana hajthatatlan. Gerardo nagy bánatában a tengerparton kószál, és siratja Rosaritót, amikor csodával határos módon megpillantja az eszméletlen lányt a parton. Natalia kijut a bezárt ajtón, és talál egy mobiltelefont, sikerül közölnie Don Valerióval, hogy elrabolták, de Diego lecsap rá, még mielőtt el tudná mondani, hol tartják fogva. Viviana retteg, hogy lebuknak és börtönbe kerülnek.

2013.11.05., Kedd 15:30 - 152. rész

Mindenki nagyon örül Rosarito előkerülésének, aki elmeséli, hogy sikerült eloldoznia a kötelet, amivel megkötözték, és kilopózott a repülő mosdójából, még mielőtt felszálltak volna. Nataliáért aggódik mindenki, és alig hiszik el, hogy Viviana is cinkosa az emberrablásban Diegónak. Viviana úgy dönt, ő semmiképp se akar börtönbe kerülni, ezért felhívja Luis Manuelt, hogy elmondja, hol tartják fogva Nataliát. Teodoro megtiltja, hogy bárki szabadítási akcióba kezdjen, de Luis Manuelt semmi sem tudja visszatartani.

2013.11.06., Szerda 15:30 - 153. rész

Luis Manuel kiszabadítja Nataliát és lányát, Diegót elfogják a rendőrök, de Vivianának sikerül elmenekülnie. Gerardo azt tervezi, hogy feleségül veszi Rosaritót, de Alvaro biztos benne, hogy apjuk nem engedi majd, hogy elvegyen egy nincstelent. Estefania és Perla dühöngenek, amiért a sors ilyen kegyes Nataliához, és még ezt a helyzetet is megúszta ép bőrrel. Osvaldo vitába keveredik Adolfóval, mert magának szeretné megszerezni Natalia szerelmét.

2013.11.07., Csütörtök 15:30 - 154. rész

Ruperta bevallja Nataliának, hogy bár régen ki nem állhatta, leckét adott neki emberségből, és ezután számíthat rá, mint feltétlen szövetségesére. Luis Manuel közli Estefaniával, hogy el akar válni, de a lány azt mondja, hogy soha nem fog beleegyezni a válásba. Luis Manuel elköltözik a házból, de felesége megígéri, hogy pokollá teszi az életét. Regina azt tervezi, hogy elmondja Nataliának az igazságot Adolfóról.

2013.11.08., Péntek 15:30 - 155. rész

Pirana megjelenik Reginánál, és megfenyegeti, hogy nagyon megbánja, ha elmondja Nataliának, hogy ő Adolfo első felesége, akitől sosem vált el. Regina rájön, hogy Pirana lehetett a korábbi támadója. Estefania úgy gondolja, egy gyerekkel tudná leginkább magához láncolni Luis Manuelt, ezért elcsábítja férje öccsét, Alvarót, hátha sikerül teherbe esnie. Julian, aki túlélte a repülőgép tengerbe zuhanását, találkozik Vivianával, akitől megtudja, hogy Rosarito életben van. Úgy dönt, hazamegy az Uzcategui házba, ahol számíthat Adolfo támogatására.

 

Elolvasok még egy cikket