A sors hullámain 156 - 160. rész tartalma

ˆhirdetés

A sors hullámain 156 - 160. rész tartalma

 

 

2013.11.11., Hétfő 15:30 - 156. rész

Adolfo felkeresi Reginát az öltözőjében, és ott helyben meg akarja ölni, nehogy elmondhassa Nataliának, hogy ő még mindig törvényes felesége. Sofia rájön, hogy Estefania elcsábította Luis Manuel öccsét, de a lánya megfenyegeti, hogy nagyon megbánja, ha bárkinek elmondja. Osvaldo folyamatosan ostromolja a szerelmével Nataliát, de ő mindig finoman visszautasítja. Regina elmondja Adolfónak, hogy szült neki egy fiút. Adolfo a meglepetéstől szóhoz sem jut.

2013.11.12., Kedd 15:30 - 157. rész

A szálloda évfordulójára rendezett ünnepségre meghívnak néhány ismert énekest. Luis Manuel bejelenti, hogy ő is énekelni fog élete szerelmének, és bár nem mondja ki a nevet, mindenki tudja, hogy Nataliáról van szó. Gerardo arra kéri Rosaritót, tűzzék ki az esküvőjük napját, de a lány nagyon fél, hogy Julian őrültségében bántani fogja szerelmét, ezért eleinte vonakodik. Estefania veszekszik férjével, amiért Nataliának akar dedikálni egy dalt, és hogy elkerülje a botrányt, Luis Manuel bezárja az irodába. Silvia és Domingo magukkal visznek egy híres színésznőt az ünnepségre, akinek nagyon tetszik Luis Manuel.

2013.11.13., Szerda 15:30 - 158. rész

Osvaldo igyekszik távol tartani Nataliát Luis Manueltől. Corina felkeresi az irodájában Luis Manuelt, hogy gratuláljon neki a dalhoz, amit előadott. Beszélgetni kezdenek, majd úgy döntenek, lelépnek egyet iszogatni. Estefania nagyon dühös lesz, hogy egy újabb riválisa akadt, de Nataliának is rosszul esik a dolog. Natalia megfenyegeti Osvaldót, hogy kirúgja, ha továbbra is a szerelmével ostromolja. Rosarito bevallja Lolynak, hogy odaadta magát Gerardónak.

2013.11.14., Csütörtök 15:30 - 159. rész

Jacinto úgy véli, a tisztesség azt kívánja, hogy elmondja don Valeriónak, Rosarito és Gerardo össze akarnak házasodni. Rosarito fél, hogy don Valerio megtiltja majd a fiának, hogy feleségül vegye. Estefania féltékenységi jelenetet rendez a strandon, de sem Corina, sem Luis Manuel nemigen törődnek vele. Natalia összebarátkozik Corinával, amint rájön, hogy a lány nem akarja elvenni tőle szerelmét. Adolfo felkeresi Nataliát, majd olyan rosszullét jön rá, hogy eszméletét veszíti, ezért ott tartják, és orvost hívnak hozzá.

2013.11.15., Péntek 15:30 - 160. rész

Pasionaria felkeresi Diegót a börtönben, aki azzal zsarolja, hogy ha nem akarja, hogy magával rántsa cinkosságért, adja el a bárját, hogy egy jó ügyvédet fogadjon neki, aki kiviszi a börtönből. A lábadozó Adolfo arra kéri Nataliát, töltse vele a napot, de a lány hallani sem akar róla, pusztán arra kíváncsi, mit akart mondani, amikor lázálmában félrebeszélt, és el akarta mondani az igazat Regináról, ám Adolfo úgy tesz, mintha nem tudná, miről van szó. Osvaldo szándékosan elgázolja az úttesten áthaladó Luis Manuelt.

 

Elolvasok még egy cikket