A szív parancsa 156-160. rész tartalma

A szív parancsa 156-160. rész tartalma

 

 

2013.12.02., Hétfő 17:00 - 156. rész

Isadora igyekszik megnyugtatni Yagot, hogy Cayetano egészsége teljesen rendben van, de Yago nem hisz neki. Aaron búcsúzik, indul vissza Chiapasba a közösségébe. Anselmo atya is látogatást tesz Rafaeléknél, elkészült az árvaház teteje, haza kell vinnie Romant. Vivianát, Rafaelt és Romant nagyon megviseli az újabb elválás. Camila orvoshoz viszi Piedadot, aki csomót talált a mellében. A kórházban összefut Daniellel, aki Miriam vizsgálati eredménye miatt van ott, ugyanis ettől függ, hogy utazhatnak-e Chilébe, vagy sem. Luzma elárulja Mayalennek, hogy kivel és mikor akar elmenni, megkéri a lányt, hogy vigyázzon Pablora, és kerüljön közel hozzá. Teresa rájön, hogy babát vár Dantétól. Dionisio nagyon készül a szombat estére, új fehérneműt vásárol Camilának az alkalomra.

2013.12.03., Kedd 17:00 - 157. rész

Miután az aktatáskában nem találnak semmit, Hipolito felajánlja, hogy ismét betör Dionisio házába. Teresa közli Danteval, hogy gyereket vár. A férfi örül a hírnek, és úgy döntenek, adnak egy esélyt a kapcsolatuknak. Dionisio beviszi az aláírt válási papírokat Agustinanak, és az arcába vágja, hogy még aznap magáévá teszi Camilat. A nő kétségbeesik, mert nem akarja, hogy a lánya feláldozza magát miatta.

2013.12.04., Szerda 17:00 - 158. rész

Amanda elmondja, miért fújták le az esküvőt. Dionisio őrjöng. Amanda átadja Luzma levelét Pablonak és Piedadnak. Piedadnak elárulja, hogy hol van Luzma. Hipolitonak nem sikerül bejutnia Dionisio házába, mert megszólal a riasztó. Dionisio visszanézi a biztonsági kamera felvételeit és meglátja Hipolitot. Felhívja Camilát és elmondja, hogy tudja, mire készültek. De ha nem akarja,hogy baja essen a sofőrének, akkor legyen este kedves és tettrekész. Isadora azt tanácsolja Yagonak, hogy menjen el egyedül a nászútjára. Addig sem kell szembenézni a rossz tekintetekkel. Marianoék megkapják az apjuk labor eredményeit. Kiderül, hogy Isadora mérgezi az apjukat.

2013.12.05., Csütörtök 17:00 - 159. rész

Mariano elmondja Yagónak, hogy Isadora mérgezi az apjukat, Isadora kihallgatja ezt, és azonnal elszökik, Leoncio pedig követi. Dionisio ad pénzt Isadorának, hogy egy időre elrejtőzhessen. Agustina beszélni szeretne Camilával, de a börtönigazgató nem engedi meg, hogy telefonáljon. Daniel megkéri Yagót, hogy tanúskodjon Dionisio ellen, de Yago nem egyezik bele. Becerra megkéri Amanda kezét. Cayetanónak elmondják a fiai, hogy mire készült Isadora.

2013.12.06., Péntek 17:00 - 160. rész

Agustina nem lát más megoldást arra, hogy megmentse a lányát, ezért öngyilkos lesz a börtönben. Nem hal meg azonnal, még elbúcsúzhat Camila-tól, és bocsánatot kér Danieltől is. Arra kéri a férfit, hogy vigyázzon Camilára, amíg Dionisio börtönbe nem kerül. Ezek után meghal. Leoncio rátalál a hotelre, ahol Isadora van, és rátámad a nőre, hogy ugyanúgy végezzen vele, ahogy az vele tette. Miriam csomagolás közben megtalálja Daniel és Camila esküvői képét és minden világossá válik előtte.