A sors hullámain 171 - 175. rész tartalma

ˆhirdetés

A sors hullámain 171 - 175. rész tartalma

 

 

2013.12.02., Hétfő 15:30 - 171. rész

Valerio felkeresi Luis Manuelt a börtönben, hogy elmondja, mindig is fiaként fog tekinteni rá. Luis Manuel megbocsát neki, amiért megtagadta. Natalia abban reménykedik, hogy sikerül bizonyítani szerelme ártatlanságát, ha kiderül a halál beálltának pontos ideje, de egyelőre a helyzet rossz, mert többen is a fiú ellen vallottak. Bruno azon vívódik, hogy segítsen-e ikertestvérének, Diegónak megszökni a börtönből. Candy mindenáron szeretné lebeszélni róla.

2013.12.03., Kedd 15:30 - 172. rész

A gyilkossági üggyel megbízott nyomozó kihallgatja Luis Manuelt, aki arra céloz, hogy esetleg apja, Adolfo Uzcategui gyilkolta meg Piranát, hogy rá terelje a gyanút, és börtönbe juttassa, mert így könnyebben visszahódíthatná Nataliát. Baldomero a tárgyaláson bevallja minden bűnét, és reméli, hogy mindezt enyhítő körülménynek tekintik. Osvaldót furdalja a lelkiismeret, amiért megpróbálta megölni Luis Manuelt, akiről kiderült, hogy féltestvére.

2013.12.04., Szerda 15:30 - 173. rész

Regina végre minden bátorságát összeszedi, és elmondja Nataliának, hogy ő Adolfo első és egyetlen törvényes felesége. Natalia boldog, mivel a történtek fényében el se kell válnia a bigámista Adolfótól, hiszen házasságuk érvénytelen. Osvaldo szeretné elmondani Luis Manuelnek, hogy ők ketten testvérek, de a fiú egyáltalán nem akar szóba állni vele. Loly úgy dönt, szakít Baldomeróval, mert nem akar együtt élni egy bűnözővel, a férfi hiába ígérgeti, hogy megváltozik.

2013.12.05., Csütörtök 15:30 - 174. rész

Miután Natalia a szemére veti, hogy bigámista, Adolfo kénytelen bevallani Perlának és Juliannak, hogy Regina az első felesége, akitől még nem vált el. Valerio Európába küldi Alvarót, hogy fejezze be a tanulmányait, de még mielőtt elutazna, Luis Manuel tudtára adja, hogy Estefania lefeküdt vele. Esteban vásárolgatni viszi Pasionariát, majd arra kéri, legyen a menyasszonya. Viviana megöl egy apácát, felveszi a ruháit, és bevonul a zárdába, ahol biztos nem keresi a rendőrség.

2013.12.06., Péntek 15:30 - 175. rész

Esteban szeretné megismerni Pasionaria családját az esküvő előtt, de ő megpróbálja elkerülni, és mielőbb egy milliomos felesége szeretne lenni. Candy tiltakozása ellenére Bruno meglátogatja ikertestvérét a börtönben, de nem akar segíteni neki a szökésben. Eleonora elmegy Adolfóhoz, hogy figyelmeztesse, meneküljön, mert bigámiáért le fogják tartóztatni. Szemtanúja lesz, amit egykori szerelme megöli Juliant, és arról is tudomást szerez, hogy a férfi Sarát és Irenét is megölte.