A sors hullámain 176 - 180. rész tartalma

ˆhirdetés

A sors hullámain 176 - 180. rész tartalma

 

 

2013.12.09., Hétfő 15:30 - 176. rész

Diego látva, hogy Bruno nem akar segíteni neki a szökésben, egyszerűen leüti, és elveszi a ruháit. Mivel pont úgy néz ki, mint az ikertestvére, az őrök nem gyanakszanak. Amikor Bruno magához tér, hiába bizonygatja, hogy ő nem Diego, senki sem hisz neki. Miután Luis Manuel megtalálja a lányait a szálloda kertjében, Natalia öröme határtalan. Octaviót letartóztatják, amiért elrabolta Natalia lányait. Luis Manuel még mindig nem akarja meghallgatni Osvaldo mondandóját, így ő nem tudja elmondani neki, hogy féltestvérek.

2013.12.10., Kedd 15:30 - 177. rész

Osvaldo felkeresi Octaviót a börtönben, és megpróbálja rávenni, hogy vallja be, hamisan tanúzot, amikor azt állította, hogy látta, Luis Manuel ölte meg Piranát, de Octavio nem áll kötélnek. Perla megpróbálja rávenni Adolfót, hogy végezzen Luis Manuellel és Nataliával. Esteban felviszi a lakására Pasionariát, és szerelmet vall neki, valamint ad egy doboznyi gyönyörű gyémántot neki ajándékba. Pasionariának nem tetszik az idős férfi, ezért úgy dönt, lelép a gyémántokkal. Perla megpróbálja rávenni Luis Manuel ügyvédjét, hogy veszítse el az ügyet.

2013.12.11., Szerda 15:30 - 178. rész

Luis Manuel arra gyanakszik, hogy Adolfo a sziklák közt bujkál a rendőrség elől, és bármennyire veszélyesnek is mondják azt a helyet, úgy dönt, meg kell keresnie az apját. Rosarito és Loly elmennek látogatóba a zárdába, és véletlenül összefutnak Vivianával, aki így lelepleződik és menekülni kényszerül. Menekülés közben halálra gázolja egy autó. Osvaldo úgy dönt, elmondja Reginának, hogy ő a fia. Regina eleinte kissé bizalmatlan, mivel Osvaldo sokszor bántotta és sértegette. A fiú bocsánatot kér mindazért, amit ellene elkövetett. Egy étteremben két fosztogató tolvaj ellopja Pasionariától a gyémántokat, amiket Estebantól lopott.

2013.12.12., Csütörtök 15:30 - 179. rész

Bruno hiába bizonygatja Teodorónak, hogy ő nem Diego, hanem ikertestvére, akit a bűnöző leütött és elvette a ruháit. A rendőrök csak nevetnek rajta. Perla rá akarja venni Diegót, hogy végezzen Adolfóval, mert abban reménykedik,m hogy így az egész Uzcategui vagyont ő örökli. Diego sok pénzért bármire képes, ezért elfogadja Perla ajánlatát. Rosarito és Gerardo az esküvőjükre készülnek, a lány gyönyörű ruhát vett magának Caracasban. Loly felkeresi Domingót a fővárosban. Silvia a féltékenységtől eszét veszti.

2013.12.13., Péntek 15:30 - 180. rész

Domingo meglepődik, amikor meglátja barátnőjét kényszerzubbonyban, és megtudja, hogy Silvia elmegyógyászati kezelés alatt állt. Esteban, aki a lakására hurcolta az elkábított Pasionariát, késdobálást gyakorol a kikötözött szélhámoson, ám Pasionariának sikerül ismét elmenekülnie. Estefania dühöng, amiért Valerio nyíltan Nataliát támogatja, és eszében sincs elválni Luis Manueltől, hogy boldog lehessen riválisa oldalán. Natalia megtalálja a bujkáló Osvaldót, aki be akarja vallani neki bűneit.