A sors hullámain 161 - 165. rész tartalma

ˆhirdetés

A sors hullámain 161 - 165. rész tartalma

 

 

2013.11.18., Hétfő 15:30 - 161. rész

Estefania dühös, amiért nem esett teherbe Alvarotól, így nem hazudhatja Luis Manuelnek, hogy gyermeket vár tőle. Más módszert kell keresnie, hogy magához láncolja férjét. Julian tovább gyötri telefonon Rosaritót, és azzal fenyegeti, hogy mindenáron megakadályozza, hogy feleségül menjen Gerardóhoz. Natalia teljeseb kikészül, amikor megtudja, hogy szerelmét elütötte egy autó. Osvaldo nem tudja megakadályozni, hogy a kórházba rohanjon. Regina szeretné megtalálni fiát, akit rögtön a szülés után elraboltak tőle, de azt se tudja, hol kezdje a keresést.

2013.11.19., Kedd 15:30 - 162. rész

Amikor Luis Manuel magához tér, Estefania azt hazudja neki, hogy Natalia be se ment a kórházba, mert nem érdekli őt Luis Manuel. Gerardo azonban felvilágosítja bátyját, és azt is elmondja, hogy Osvaldo azért aludt Natalia lakásában, mert rohamot kapott, és nem tudott elmenni. Luis Manuel örül, mert mindvégig azt hitte, szerelme mégis Osvaldót választotta. Mariana egy pletykalapban azt olvasta, hogy Domingo feleségül veszi Silviát, és szertefoszlik a reménye, hogy a fiú valamikor is visszatér hozzá.

2013.11.20., Szerda 15:30 - 163. rész

Esterfania követeli, hogy Natalia távozzon a kórházból. A lány a nyugalom érdekében hazamegy, mert Gerardo megígéri, hogy minden fejleményről tájékoztatni fogja. Osvaldo nem tudja elviselni, hogy Natalia elutasítja, és közli vele, hogy az elutasítás veszélyessé teszi. Ekkor merül fel Nataliában, hogy esetleg Osvaldo gázolta el Luis Manuelt. Mariana ágynak esik, nagy láza van, és elveszítette az élni akarását, mióta megtudta, hogy szerelme házasodni készül, ezért semmilyen gyógymód nem segít az állapotán. Valerio megbánja, hogy kitagadta lányát, és halálos ágyánál próbál lelket önteni belé.

2013.11.21., Csütörtök 15:30 - 164. rész

Perla azt találja ki, hogy elmondja Nataliának, valójában Valerio az apja, így tehát a haldokló Mariana féltestvére. Célját eléri, mert a lánynak nagyon fáj, hogy Mariana haldoklik. Teodoro arra gyanakszik, hogy Pasionaria benne lehetett a gyerekrablási ügyben, mivel akkoriban Diego szeretője volt, de nincs rá bizonyítéka. Domingo hiába érkezik Playa Esperanzára, hogy lelket verjen Marianába, a lány már feladta, nem akar tovább élni. Estefania, aki örömmel okoz fájdalmat férjének, elmondja neki, hogy testvére haldoklik.

2013.11.22., Péntek 15:30 - 165. rész

Marianán már semmi sem segít, az egész családot lesújtja, hogy a lány nem hajlandó tovább élni, és szerettei körében rövid idő alatt végez vele a titokzatos betegség. Silvia képtelen elfogadni, hogy Domingo elment szerelme halálos ágyához, és telefonon zaklatja. Pasionaria el akar tűnni, még mielőtt kiderül, hogy köze volt Natalia kislányának elrablásához. Perla beoson az ikrek szobájába, hogy ellopja őket Nataliától, de Pastora szembeszáll vele, és kikergeti a házból.