Violetta - új sorozat a Disney-n

Violetta címmel új sorozat a Disney csatornán

 

Violetta egy tini, akinek fogalma sincs különleges zenei adottságairól. Tehetségét édesanyjától örökölte, aki híres énekesnő volt, de tragikus balesetben vesztette életét, mikor Violetta még kicsi volt.

Germán, Violetta édesapja, nagyon sikeres üzletember, és nagyon szereti kislányát, azonban túl szigorú és védelmező vele szemben. Szomorúságától elvakítva, az édesapa titokban tartja Violetta édesanyjának múltját és sorsát, attól tartva hogy, lánya az édesanya nyomdokaiba léphet.

A baleset után Violetta és édesapja Madridba költöztek, ahol az édesapa felnevelte kislányát, de nem hagyta őt barátkozni a többi hasonló korú gyerekkel. Germán tudatában van Violetta zenei adottságainak, és támogatja őt, zongoraórára járatja, de távol tartja az énekléstől és a színészettől.

Azonban minden megváltozik, amikor hazatérnek Buenos Aires-be. Violetta ismét elkezd zongoraórákra járni a Studio 21-be, egy híres zeneiskolába. Itt megismerkedik Angie-vel, új tanárnőjével és nevelőnőjével, aki segíti őt tehetségének fejlesztésében. Továbbá, megismerkedik azokkal is, akik a későbbiekben támogatják a tanulásban.

Így ismeri meg Violetta Tomást és Leónt, a két, ellentétes személyiségű srácot, akik az ő szívéért küzdenek.

 

2013. november 11-től, 18:05-kor, hétköznaponként a Disney csatornán