A sors hullámain 181 - 184. rész tartalma

ˆhirdetés

A sors hullámain 181 - 184. rész tartalma

 

 

2013.12.16., Hétfő 15:30 - 181. rész

Natalia teljesen elképed a sok aljasság és gyilkosság hallatán, amikor Adolfo meggyónja neki a bűneit egy szikla peremén. Dulakodni kezdenek, mert a férfi azt szeretné, hogy együtt vessék magukat a mélybe, Natalia hiába könyörög neki, hogy a kislányaiért még élni szeretne. Valerio és Luis Manuel Natalia keresésére indulnak, és Luis Manuel még időben meg tudja menteni. Domingo arra kéri Lolyt, maradjon vele a fővárosban.

2013.12.17., Kedd 15:30 - 182. rész

Adolfo úgy érzi, inkább a halált választja, mintsem évekre börtönbe kerüljön. Natalia és Luis Manuel elmondják neki, hogy erlőkerült a másik fia is, Osvaldo, de Adolfót már semmi se érdekli. Pasionaria egy esküvői szalonban modellkedik, és a sors úgy hozza, hogy épp Estebannak kell menyasszonyi ruhákat bemutatnia. A férfi felismeri, és követeli, hogy vegye le a fátylat. Pasionaria végül úgy dönt, kereket old. Adolfo rájön, hogy Perla meg akarja ölni az örökség miatt, ezért közli vele, hogy nem örököl semmit, mert minden vagyona Reginát illeti meg.

2013.12.18., Szerda 15:30 - 183. rész

Osvaldo és Luis Manuel hiába próbálják megakadályozni, hogy apjuk a mélybe zuhanjon, Adolfo már elhatározta, hogy ez az egyetlen kiút, amivel elkerülheti a börtönt. Bruno rábukkan a meglőtt, súlyosan sérült és sorsára hagyott ikertestvérére a sziklák között. A halál kapujában Diego bocsánatot kér tőle, amiért annyit ártott neki. Domingo elmondja Lolynak, hogy szeretne visszaköltözni Playa Esperanzára, nyugodtan élni, és családot alapítani.

2013.12.19., Csütörtök 15:30 - 184. rész (befejező rész)

Gerardo és Rosarito végre egybekelnek, boldogságuk határtalan, főleg mert Valerio is áldását adta rájuk, noha korábban mindenáron el akarta választani őket. Pasionaria véletlenül találkozik egy artistával, egymásba szeretnek, és cirkuszi karrierbe kezd. Don Valerio úgy dönt, ideje valami jót cselekednie, és misszionáriusi küldetésbe kezd, a falut pedig két fiára bízza. Rupertára szemet vet egy dúsgazdag maharadzsa, és feleségül kéri. Luis Manuel feleségül veszi Nataliát, Osvaldo életében megjelenik Corina, Loly meg Domingo rájönnek, hogy egymásba szerettek.

 

Elolvasok még egy cikket