Naphegy klinika 50-54. rész tartalma

ˆhirdetés

Naphegy klinika 50-54. rész tartalma

 

 

2014.04.14., Hétfő 21:05 - 50. rész

2014.04.15., Kedd 21:05 - 51. rész

Stefan és Marie nyomozásba kezd, hogy kiderítsék, mi az oka Sarah Steinert fia panaszainak. Akciójuk sikeresnek bizonyul, és megkezdhetik a harcot a gyerek életéért. A közös munka miatt azonban Markust egyre jobban elborítja a féltékenység. Berger felügyelő érdekes hírekkel szolgál Johannának Riester asszonnyal kapcsolatban.

2014.04.16., Szerda 21:05 - 52. rész

Marie időt kér Markustól, hogy tisztába jöjjön az érzéseivel. De Markus kibúvónak tartja a kérdést, nem érti, Marie miért bízik meg jobban Stefanban, mint benne. Mikor Marie rájön, hogy el szeretne búcsúzni a meg nem született gyermekétől, és Markus támogatását kéri, a férfi elutasítja.Ursula főnővér szeretné kideríteni, ki tette tönkre a gyógynövényeit, és ehhez Lucas segítségét kéri. Vicky rájön, hogy a szülei között örökre vége, a családjuk teljesen szétesett.Egy másik kórházban operált beteget hoznak erős fájdalmakkal, Markus megoperálja, és egy ottfelejtett tampont talál a hasüregben, amit titokban gyorsan eltüntet. A rendőr Dominik Berger lánya influenzás tünetekkel érkezik a kórházba. A vizsgálatok során kiderül, hogy a kamasz életveszélyes májbetegségben szenved.

2014.04.17., Csütörtök 21:05 - 53. rész

Markus szembesíti Krömer professzort a műhibájával. Erre a volt témavezetője felajánlja, hogy a kapcsolatai révén jól fizető állást szerez neki.Dominik Berger megtudja, hogy nem segíthet a lányán, mert ugyanolyan májbetegsége van, mint Juliának.Lukas segít Ursula főnővérnek a gyógynövénytolvaj nyomára akadni.Mesutnak ki kell költöznie a lakásából, és felveti, hogy költözzenek össze Karennel.Marie eltölt egy meghitt délutánt Stefannal.

2014.04.18., Péntek 21:05 - 54. rész

German és Luna az ágyban kötnek ki, de Luna képtelen lefeküdni Germannal. Norma rajtakapja őket a konyhában, és annyira felháborodik, hogy mindent elmond egy papnak, akit oda is visz a házba. Gaston Victoriával vigasztalódik, Juanse és Milagros meglátja őket az ágyban, Mili később mindent elmond Lunának. Martina megkéri Juant, hogy ne keresse többet. Beállít Martina fia is, Santiago, és miután leüti Juant, követeli, hogy hagyja békén az anyját.