Kedves ellenség 1-3. rész tartalma

ˆhirdetés

Kedves ellenség 1-3. rész tartalma

 

 

2014.07.16., Szerda 15:00 - 1. rész

Sara egy nap megjelenik az Armendáriz-vállalat egyik ünnepségén, és Hortensiát félrevonva közli vele, hogy ő az unokája, és követeli, hogy ismerje el. Hortensia, aki mindent a látszat tökéletességének oltárán áldozott fel egész életében, félve a lány zsarolásától, enged neki, feltéve, ha senki más nem tudja meg, hogy ki ő valójában.

2014.07.17., Csütörtök 15:00 - 2. rész

Kiderül, hogy Hortensia azért hagyta el annak idején az unokáját, mert az házasságon kívül született, és ez rossz fényt vetett volna a család jóhírére. Fia, Omar sosem volt elég erős, hogy küzdjön anyja akarata ellen, és hogy felvállalja szerelmét Zulemával, Lorena anyjával. Ezenközben Lorenát kirabolják a városban, így kénytelen a tanulás helyett munkát keresni. Történetesen éppen az Armendáriz-cégnél szerez szakácsnői állást, ahol hamar befogadják a személyzet tagjai. Különösen Ernestóval az egyik főszakáccsal kerül jó kapcsolatba, aki elkezd gyengéd érzelmeket táplálni a lány iránt. Lorena élete nem könnyű, Hortensia ugyanis folyamatosan megalázza, akárcsak a konyha többi dolgozóját, miközben a felszínen adakozó és jólelkű dámaként mutatja magát.

2014.07.18., Péntek 15:00 - 3. rész

Lorena egy nap megismeri a jóképű orvost, Alonsót (Gabriel Soto), és hamarosan egymásba szeretnek. Hamarosan Sarával is találkozik, akit szinte sokkol a tény, hogy Lorena, akinek a személyiségét bitorolja, folyton a közelében van, ráadásul barátnőként tekint rá. Sara elméjébe egyre inkább befurakszik a rögeszme, hogy távol tartsa Lorenát az igazságtól, és azzal, hogy elvesz tőle mindent, ami fontos neki, végleg eltüntetheti a színről. Így amellett, hogy Hortensiát Lorena ellen uszítja, szemet vet Alonsóra is.