Egy hely még kiadó az X-Faktor élő showjába

Még egy versenyző bejuthat az X-Faktor élő adásaiba, erről a nézők dönthetnek

 

 

Megvan az X-Faktor TOP12-es névsora, azonban még egy hely kiadó. A mentorok által kategóriánként kiválasztott egy-egy tiszta lapos versenyzőből a nézők dönthetik el szavazataikkal, ki állhat szombaton tizenharmadikként az RTL Klub stúdiójának színpadára.

 

A szombati adásban Little G Weevil és Szikora Róbert választotta ki, kikkel szeretne együtt dolgozni a következő két hónapban. Little G mentorsegéde Geszti Péter, Szikoráé Puskás Peti volt.

A blueszenész Andelic Jonathant, Horányi Julit és Kállai-Kiss Zsófit választotta a 25 év felettiek kategóriában, a tiszta lapot pedig Horváth Krisztiánnak adta.

Szikora Róbert a lányok közül Ilyés Jenifert, Jakab-Péter Izabellát és Tóth Andit viszi magával az élő showba, tiszta lapos versenyzője Krizsma Gwendolin lett.

 

Vasárnap Tóth Gabi a csapatok közül a Pálinka Republiknak, a Spoonnak és a Tha Shudrasnak szavazott bizalmat, tiszta laposként pedig a Rosewood zenekarnak adott még egy esélyt, döntését Czutor Zoltán segítette meghozni.

Alföldi Róbert Stohl András véleményét hallgatta meg versenyzőiről, a fiúk közül Borbély Richárd, Nagy Ricsi és Szabó Richárd mutathatja meg magát szombaton, a tiszta lap pedig Benjié.

Az X-Faktor 2014-es szériájának első élő showját október 18-án 20 óra 25 perckor láthatják az RTL Klub képernyőjén.