Lola 22-26. rész tartalma

Lola 22-26. rész tartalma

 

 

2015.01.05., Hétfő 16:55 - 22. rész

Marcelo könyvet ajándékoz Lolának, amitől Priscila kiborul. Nem bír uralkodni magán és letámadja a gyanútlan férfit, aki nem igazán tud mi kezdeni a helyzettel. Silvana dühöng, amiért Priscila nem képes féken tartani magát. Lorenza benevez Fabian tortasütő versenyére, amit Regina először elutasít. Lola visszavág Juanának és sikeresen ráijeszt a lányra. René megint új találmánnyal rukkol elő...

2015.01.06., Kedd 17:00 - 23. rész

Priscila nem engedi, hogy Marcelo kerülje őt és továbbra is túl szenvedélyesen viselkedik, amit Silvana nem néz jó szemmel. Aquiles rátámad Lolára és Nachónak kell közbelépnie, Lorenza és Marcelo tudatják az öreggel, hogy a lány már nincs egyedül és ők mindentől és mindenkitől hajlandóak megvédeni. Fabian büszke a tortasütő verseny ötletére, amire izgatottan készül az egész falu. Priscila egyre féltékenyebb Lolára és amikor fültanúja lesz egy bóknak, hisztériás rohamot kap...

2015.01.07., Szerda 17:00 - 24. rész

Romano próbál megszabadulni Esperanzától, de nem olyan egyszerű az eset, amikor feltűnik Regina is. Marcelo egyre nehezebben viseli Priscila zaklatását, ezért úgy dönt, visszamegy a vakáció vége előtt a fővárosba. Lorenza megmondja a fiának, hogy inkább megszabadul a párizsi rokonoktól. Fabián nagyban készül a tortasütő versenyre de újabb verekedés robban ki a bárjában. Priscila azt hazudja Lolának, hogy ő és Marcelo együtt vannak.

2015.01.08., Csütörtök 16:45 - 25. rész

Priscila teljesen kiborul és rátör Lolára, amikor hazaérkezik a santelói kirándulásról Marcelóval. Egész Horneros lázban ég, Lorenza és Regina is nagy erőbedobással készülnek a tortasütő versenyre. René úgy dönt, hogy egy kicsit besegít anyjának, hogy megnyerje a versenyt. Priscila megígéri Marcelónak, hogy most már tényleg békén fogja hagyni, amiben a férfi meglehetősen kételkedik.

2015.01.09., Péntek 16:55 - 26. rész

A tortasütő verseny végül botrányba fullad, ahonnan Lola elmenekül, mert mindenki kineveti. Marcelo az erdőben éri őt utol. Regina ki van akadva, hogy nem talál magának rendes alkalmazottat, mert Nicolasával egyáltalán nincs megelégedve. Lola megtudja, hogy Priscila nincs is együtt Marcelóval.